slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μύκονο, Μήλο και Κίμωλο επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

ο αντιπεριφερειάρχης
Κυκλάδων στη Μύκονο
Τα νησιά της Μυκόνου, της Μήλου και της Κιμώλου επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, έχοντας επαφές με εκπροσώπους φορέων και επαγγελματιών, ενώ συμμετείχε σε κατά τόπους εκδηλώσεις...

Τη Μύκονο επισκέφτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Ιουνίου. Σε συναντήσεις που πραγματοποίησε με τοναΑντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Στέλιο Μπρίγγο, το δήμαρχο, Κωνσταντίνο Κουκά και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, Νικόλαο Γκέλο, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα πολιτισμού, με κυριότερο την ανάδειξη της Δήλου καθώς και θέματα των τεχνικών υπηρεσιών, με κυριότερο την εξέλιξη του διαγωνισμού της συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου της νήσου, που υλοποιείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στη συνέχεια ο κ. Λεονταρίτης συμμετείχε σε σύσκεψη με το Σύλλογο ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Μυκόνου και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΤΕΛ Μυκόνου για το θέμα του καθορισμού νέας πιάτσας ΤΑΧΙ και ΚΤΕΛ.

Το πρωί της Παρασκευής ο κ. Λεονταρίτης μετέβη στη Μήλο όπου με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο της Μήλου, αντάλλαξε απόψεις με τους μικρούς μαθητές και παρακολούθησε μαζί τους ταινία περιβαλλοντικού περιεχομένου.

Ακολούθως ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων αναχώρησε για την Κίμωλοπροκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Δωροθέου και τα ονοματήρια του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σύρου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο κ. Λεονταρίτης συναντήθηκε στο Δημαρχείο του νησιού με το δήμαρχο, Κωνσταντίνο Βεντούρη όπου και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Το πρωί του Σαββάτου ο αντιπεριφερειάρχης θα μεταβεί εκ νέου στη Μήλο προκειμένου να παραστεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον ετήσιο εορτασμό των Κατακομβών της Μήλου ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Διεθνούς κρουαζιέρας που επισκέπτονται το νησί, με θέμα την προώθηση της κρουαζιέρας στο Νότιο Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: