slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τέλος οι ελπίδες για τον άτυχο Πανναξιακό


Γράφτηκε από ΣΑΡΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Άδοξα τελείωσε η υπόθεση άνοδος για τον Πανναξιακό.
Το βαρύ 2-4 στη Χίο, δεν αφήνει περιθώρια ελπίδων, καθώς και μαθηματικά χάθηκε η άνοδος.
Συγκεκριμένα σε περίπτωση νίκης στην Σάμο θα φτάσει τους 11 βαθμούς και θα έχει στην τριπλή ισοβαθμία, αν κερδίσει ο Διαγόρας τον Κανάρη, 5 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 6-7.
Ο Κανάρης, μέχρι στιγμής έχει 5 βαθμούς στα ματς με Πανναξιακό και το πρώτο με Διαγόρα και συντελεστή 5-3, με ισοπαλία η νίκη στην Λέσβο ανεβαίνει.

Αν νικήσει ο Διαγόρας θα πάει και αυτός στους 5 βαθμούς και με τωρινό συντελεστή 2-3, χρειάζεται νίκη με 2 γκολ διαφορά για να βγει πρώτος, εκτός αν δεν νικήσει ο Πανναξιακός στην Σάμο οπότε του αρκεί μία απλή νίκη, γιατί η ισοβαθμία θα είναι μόνο με τον Κανάρη και θα υπερτερεί με ισοπαλία εκτός και νίκη εντός.

Δηλαδή επειδή στο πρώτο κριτήριο υπάρχει ισοβαθμία στους 5 βαθμούς πάμε στο δεύτερο που είναι οι διαφορές των γκολ στα μεταξύ τους.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το ματς στη Χίο ήταν δραματικό.

Ο Κανάρης ξεκίνησε δυναμικά και προηγήθηκε στο 27' με τον Μονίαρος.

Η αντίδραση του Πανναξιακού ήταν άμεση και με δύο γκολ του Παπανικολάου στο 27' και στο 36', η ομάδα της Νάξου πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη με 1-2.

Στην επανάληψη οι Χιώτες ισοφάρισαν γρήγορα με τον Ζεράι στο 51' και ενώ το παιχνίδι κυλούσε μοιρασμένο στο κέντρο, δύο γκολ στο 76' του Φώρσου και στο 79' του Κωστάλα, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

Το δοκάρι του Παπανικολάου στο 84' στέρησε και τις τελευταίες πιθανότητες που θα είχε ο Πανναξιακός, έστω και αν έχανε, καθώς άλλαζαν οι συντελεστές και με νίκη με ένα γκολ διαφορά του Διαγόρα, θα επωφελούνταν οι Ναξιώτες.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΝΑΡΗΣ: Κωττατής, Γρίγος, Κωστάλας [85' Κάργατζης], Χρουσάκης, Γιοβανάκης, Λέσι, Βαιντερλής, Μελέκος [46' Χωρεψιμάς], Ατσάλης, Μονίαρος [72' Φώρσος], Ζεράι.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κωτσαρής, Παπανικολάου, Κατσάνης, Γαλάνης [80' Καρούσης], Χαμηλοθώρης, Ευριπιώτης, Λύκα, Κούτρος, Κατσούδας [70' λ.τρ. Ντάσιος]

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ευαγγέλου, Δώσης, Κουτσόγιαννος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: