slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρωτοβουλία των βουλευτών Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Σύρου

Γενικό  Νοσοκομείο  Σύρου

Να πραγματοποιηθεί συνάντηση στο υπουργείο Υγείας για τα φλέγοντα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ζήτησαν με υπόμνημα τους οι τρεις βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Συρμαλένιος, Συρίγος και Μανιός.
Το υπόμνημα είχε ως αποδέκτες τον υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή, τον αναπληρωτή υπουργό κ. Ξανθό και τον Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας κ. Μπασκόζο και σε αυτό κοινοποίησαν επίσης, την πρόσφατη επιστολή της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου Σύρου (ΕΙΝΟΣ), με την οποία ζητούν: α) την άμεση προκήρυξη των κενών οργανικών θέσεων μονίμων ιατρών, β) τη δημιουργία Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) και γ) την παροχή κινήτρων για την προσέλευση ειδικευομένων ιατρών στο Νοσοκομείο Σύρου.

Οι τρεις βουλευτές προχώρησαν σε αυτή την πρωτοβουλία δεδομένης της δεινής κατάστασης, στην οποία βρίσκεται το Γ.Ν. Σύρου (κυρίως σε ό,τι αφορά την στελέχωσή του) και εν μέσω κινητοποιήσεων των γιατρών του νοσοκομείου. Οι κ.κ. Συρμαλένιος, Συρίγος και Μανιός ζητούν να πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Υπουργείο, παρουσία εκπροσώπων του νοσοκομείου, της διοίκησης, καθώς και του δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης, με την ημερομηνία συνάντησης να καθορίζεται μετά από συνεννόηση όλων των ενδιαφερόμενων πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: