slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο “κολλητός” της Περιστέρας, κρατικοδίαιτος – βόθρος του Βορρά

 
Εκφυλιστικά συμπτώματα και φασίζουσες πρακτικές υποβαθμίζουν τη λειτουργία του Κοινοβουλίου το οποίο κάποιοι βουλευτές φιλοδοξούν να μετατρέψουν σε καταγώγιο.

Χαρακτηριστικοί στην κατεύθυνση αυτή είναι οι διάλογοι και τα σχόλια που ακούστηκαν σε μια από τις μεταμεσονύχτιες συνεδριάσεις – παρωδία με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη.

Ο εν λόγω κύριος με θράσος χιλίων πιθήκων μοίραζε πιστοποιητικά… ανδρισμού μέσα στην αίθουσα της Βουλής προβαίνοντας σε σχόλια ανεπίτρεπτα και ποινικά κολάσιμα στην εναγώνια προσπάθειά του να λασπώσει επιχειρηματίες με μακρά διαδρομήελπίζοντας ότι θα κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Βόθρος στη κυριολεξία ο εν λόγω βουλευτής έγινε νούμερο στο διαδίκτυο ενώ σύντομα θα αντιμετωπίσει και τις συνέπειες της αθλιότητας που διέπραξε αφού οι θιγόμενοι επιχειρηματίες θα καταφύγουν στη Δικαιοσύνη ζητώντας αποζημιώσεις για ηθική βλάβη.

Δεν γνωρίζω αν για την αθλιότητα αυτή φταίει το κυλικείο της Βουλής που σερβίρει αλκοόλ στους βουλευτές που συμμετέχουν στις μεταμεσονύχτιες συνεδριάσεις της κυρίας Ζωής.

Ή ο υπερβάλλον ζήλος του κρατικοδίαιτου και παχυλά σιτιζόμενου για χρόνια, πρώην δημοσιογράφου της ΕΡΤ 3, από τις “άθλιες” κυβερνήσεις του Καραμανλή, του Παπανδρέου και του Σαμαρά.

Το απύθμενο θράσος του πάντως, ενδεχομένως να πηγάζει και από το γεγόνος πως έχει η στήριξη της Περιστέρας του Αλέξη- όπως τουλάχιστον ο ίδιος διατείνεται…

Σε κάθε περίπτωση τέτοιες πρακτικές παραπέμπουν σε φασιστοειδή χειρίστου είδους που είναι ντυμένα με Αριστερή προβιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: