slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πανναξιακός - Κανάρης Νενητών: Ισοπαλία στο παρά πέντε



Ο Κανάρης κατάφερε να τσιμπήσει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ, με ένα γκολ του Κωστάλα που ίσως σταθεί καθοριστικό για την υπόθεση άνοδος...





Ο Πανναξιακός προηγήθηκε με το όμορφο γκολ του Κατσούδα (12') και διαχειρίστηκε άνετα το ματς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.


Όλα αυτά μέχρι το το 86', όπου αποχωρεί τραυματίας ο στυλοβάτης της άμυνας Παπανικολάου.


Στο 87' αντικρίζει την κόκκινη κάρτα ο Ευρυπιώτης και στο 88' της αναμέτρησης έρχεται η ισοφάριση για τους Χιώτες με το μακρινό σουτ του Κωστάλα...



ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κωτσαρής, Παπανικολάου (Πιτταράς), Κατσάνης, Γαλάνης, Χαμηλοθώρης, Λίκα (Ντάσιος), Ευριπιώτης, Κούτρος, Κατσούδας (Κουφόπουλος).

ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ (Τσατσαρώνης): Κοντατής, Γρίγος, Μόνιαρης (Καργάτζης), Χρουσάκης, Γιοβανάκης, Λέσι, Βαϊντερλής Μελέκος, Ατσάλης (Σοβατζής), Κωστάλας, Ζεράι (Φόρσος)



Οι δυο ομάδες παραμένουν ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας από 4 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική (3η) υποδέχονται στις έδρες τους ο μεν Πανναξιακός τον Πυθαγόρα και ο Κανάρης τον Διαγόρα.





Πηγή: naxos365.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: