slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση Αντιδημάρχου Μ. Πολυκρέτη σε δημοσίευμα στην εφημερίδα Μάσκα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΤΗΣ ΕΦ. «ΜΑΣΚΑ»,
ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΑΡ. 377, ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, 24.4.1015
 Ο Γ. Καμβύσης και ο στύλος της ΔΕΗ που… φύτρωσε ξαφνικά στην Παραλία, για να έχει να λέει η «ΜΑΣΚΑ»!!!
 ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ, Γιώργο Καμβύση,
Δεν συνηθίζω να ασχολούμαι με δημοσιεύματα που κάνουν το άσπρο, μαύρο (όπως λέει ο λαός μας). Δημοσιεύματα όπως αυτό (για την καθαριότητα στον κεντρικό παραλιακό δρόμο), που προσβάλλουν βάναυσα τη νοημοσύνη του αναγνώστη-Δημότη και υπονομεύουν την εικόνα του νησιού μας.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία (την επισυνάπτω) και το περιεχόμενο της λεζάντας που την.....
πλαισιώνει, καταδεικνύουν ή την επιπολαιότητα με την οποία η «ΜΑΣΚΑ» αντιμετωπίζει την πραγματικότητα, ή την υστεροβουλία του εντύπου και συνεπώς του υπεύθυνου (Δ/ντή) έκδοσης.
Λυπάμαι για την κατρακύλα του εντύπου που εκδίδετε.
Εξηγώ: Το στιγμιότυπο ελήφθη (αυταπόδεικτο είναι αυτό) πριν την απομάκρυνση των στύλων της ΔΕΗ από την Παραλία (στο βάθος, ο στύλος είναι ευδιάκριτος).
Θα μπορούσα να σας κατηγορήσω ότι δόλια σκεπτόμενος, υπηρετείτε συμφέροντα. Δεν θα το κάνω όμως…
Είναι αισχρό, βρόμικο και ζημιογόνο, συνδημότη Γ. Καμβύση, με τέτοια δημοσιεύματα να αμαυρώνετε και διασύρετε την εικόνα του νησιού μας, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Επισυνάπτω στην επιστολή μου προς την «ΜΑΣΚΑ» την φωτογραφία που δημοσιεύσατε, όπως επισυνάπτω και πρόσφατη φωτογραφία της εικονιζόμενης περιοχής. Βλέπετε πουθενά τον στύλο της ΔΕΗ;
«Ξεκάρφωτο», συνεπώς, το συγκεκριμένο δημοσίευμα.
Ξεκαθαρίζω: Όλοι γνωρίζουμε ότι τα απορρίμματα είναι πάρα πολλά. Όλοι γνωρίζουμε επίσης ότι το προσωπικό του Δήμου μας που φροντίζει για την καθαριότητα της πόλης και όλων των κοινοτήτων, αριθμητικά είναι ανεπαρκές (λίγο). Παρ΄όλα αυτά, από όλους τους απασχολούμενους στην καθαριότητα, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τον ευπρεπισμό της εικόνας του νησιού μας καθημερινά. Το θέμα δεν είναι αν όλες τις φορές πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το θέμα είναι ότι, η προσπάθειά μας είναι διαρκής και αδιάκοπη…
Υστερόγραφο 1: Αν θέλετε να καμαρώνετε για το έντυπο που εκδίδετε, καλά θα κάνετε να υπηρετείτε την αλήθεια.
Υστερόγραφο 2: Δημοσιεύματα όπως το επίμαχο καθιστούν αφερέγγυο και φτηνό το έντυπό σας.
Υστερόγραφο 3: Την κριτική στο έργο μου (Αντιδημαρχία Καθαριότητας), όσο αυστηρή κι αν είναι, προσωπικά την δέχομαι. Φτάνει να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Υστερόγραφο 4: Βάσει του Νόμου αλλά και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, οφείλετε να αποκαταστήσετε την αλήθεια στο αμέσως επόμενο φύλλο της «ΜΑΣΚΑΣ» (αρ. φύλλου 378, Παρασκευή,15 Μαΐου 2015).
Υστερόγραφο 5: Η παρούσα επιστολή-απάντηση απεστάλη προς όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Μανώλης Πολυκρέτης
Αντιδήμαρχος Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων




Επισήμανση του  naxos fan που ως 
διαχειριστική  ομάδα  του naxios.blogspot.com συμφωνούμε.
Επειδή δεν έχουμε την δυνατότητα να γνωρίζουμε λεπτομέρειες από το ιστορικό του εν λόγω θέματος, σας ενημερώνουμε ότι για λόγους δεοντολογίας δημοσιεύουμε το παραπάνω άρθρο διατηρώντας το δικαίωμα της επιφύλαξης καθώς μέσα από αυτό εκφράζονται απόψεις και θέσεις της μιας μόνο πλευράς.
Αναμένουμε την απάντηση του συντάκτη της εφημερίδας "Μάσκα", κ. Καμβύση


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΠΑ ΚΑΜΒΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ κου ΚΑΜΒΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΜΑΣΚΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΕ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.