slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η βουλευτής του Ποταμιού Αντιγόνη Λυμπεράκη στη Σύρο

Προσθήκη λεζάντας

Εξορμήσεις σε όλη τη χώρα με σύνθημα «Μπορούμε - τολμάμε - συγκρουόμαστε - χτίζουμε!» διοργανώνει το Ποτάμι για το Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Οι εξορμήσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων που προετοίμασε το Ποτάμι για να τιμήσει την Ημέρα της Ευρώπης και 30 στελέχη του κόμματος θα συζητήσουν με πολίτες σε πόλεις, νησιά και χωριά σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 9 Μαΐου στις 19:30 το απόγευμα η βουλευτής του Ποταμιού Αντιγόνη Λυμπεράκη θα βρεθεί στη Σύρο και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Ποτάμι Κυκλάδων, «η Ευρώπη για μας δεν είναι ούτε η κότα με το χρυσό αυγό, ούτε ανεμόμυλος του Δον Κιχώτη. Η Ευρώπη είναι το υπερεθνικό πείραμα που πρέπει να πετύχει για να αποδείξει ότι η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη μπορούν να απαλύνουν αντιθέσεις και να εξουδετερώσουν ανισότητες.

Τολμάμε να χαράξουμε πορεία διότι εμείς γνωρίζουμε τι δεν πάει καλά στη χώρα μας. Συγκρουόμαστε με την παραδοσιακή Δεξιά και την ιδεοληπτική Αριστερά διότι ήρθε η ώρα να αφήσουμε τα εύκολα λόγια και να κάνουμε τομές. Χτίζουμε ένα νέο κόμμα χωρίς δεσμεύσεις, εξαρτήσεις και αγκυλώσεις. Από κάτω προς τα πάνω κι όχι από τα σαλόνια ή τις συντεχνίες. Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, μαζί με τις προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης και της Ελλάδας. Διότι είμαστε η πραγματική πλειοψηφία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: