slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όταν η παράδοση συναντά την επιστήμη

Φωτο 1: Βασίλης Κρασσάς - Μιχάλης Χάλαρης
Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δρ Μιχάλης Χάλαρης, υπ. Βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ, στην υπαίθρια αγορά ναξιακών προιόντων στην περιοχή του Ψυρρή.
Φώτο 2: Νίκος Μαιτός - Μιχάλης Χάλαρης
Φώτο 3: Νίκος Μαιτός - Βασίλης Γρατσίας
Συναντήθηκε εθιμοτυπικά με τον πρόεδρο της κτηνοτροφικής ένωσης Φιλωτίου Νάξου Βασίλη Κρασσά (Φώτο 1) εκφράζοντας την ευαρέσκεια του για την ομαλή διεξαγωγή της αγοραπωλησίας των ποιοτικών ναξιακών προϊόντων.  
Στην περιοχή της υπαίθριας αγοράς συναντήθηκαν με τον κ. Νίκο ΜαΪτό, δημοτικό σύμβουλο & επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (Φώτο 2) όπου συμφώνησαν για την αναγκαιότητα της προστασίας και της διαχρονικής συνέχισης της υπαίθριας αγοράς ναξιακών προσόντων κατά την πασχαλινή περίοδο στην περιοχή του Ψυρρή. 
Ο κ. Μιχάλης Χάλαρης με την ιδιότητα του Δρ Χημικού και διατελέσανος μέλους Ε.Σ.Π.Ε.Τ. του Ε.Φ.Ε.Τ. τόνισε την σημαντικότητα αφενός της εφαρμογής από τους παραγωγούς των βασικών αρχών υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων αφετέρου της τυποποίησης των προϊόντων τους και ζήτησε αυτά να είναι ένας από τους μελλοντικούς στόχους τους. 
Ακολούθως όλοι οι περιοδεύοντες κατέληξαν για το παραδοσιακό ρακί/ούζο με νηστίσιμα εδέσματα σε μαγαζί της περιοχής. 
Στην παρέα ήταν ο κ. Βασίλης Γρατσίας, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φιλωτιτών και ο κ. Νίκος Βερνίκος πρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ.(Φώτο 3 & 4 ).  Ανανέωσαν το ραντεβού τους πολύ σύντομα στη Νάξο.
Φώτο 4: Β. Γρατσίας-Ν. Βερνίκος-Β.Κρασσσάς-Μ.Χάλαρης-Ν.Μαιτός

Δεν υπάρχουν σχόλια: