slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άρχισαν τα όργανα: αιφνίδια αποχώρηση του Γιάννη Μηλιού από τον ΣΥΡΙΖΑ!


Με ένα ξαφνικό tweet, ο εκ των βασικών στελεχών της οικονομικής πολιτικής του κυβερνώντος κόμματος Γιάννης Μηλιός, προανήγγειλε την αποχώρηση του από το οικονομικό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να δίνει το στίγμα για τις επόμενες κινήσεις του.Υπενθυμίζεται, ασφαλώς, πως ο κ. Μηλιός το τελευταίο διάστημα είχε ασκήσει έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τις αποφάσεις και τις επιλογές που είχε κάνει στο Eurogroup.Με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Μηλιός έγραψε:


«Τμήμα οικονομικής πολιτικής, αποχαιρετισμός. Με ευγνωμοσύνη για την εκτίμηση, τη συντροφικότητα, την εμπιστοσύνη». Το όνομα του κ. Μηλιού είχε ακουστεί για μια από τις θέσεις του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης αλλά και για τη θέση του Έλληνα επιτρόπου στην Κομισιόν στο σενάριο που ήθελε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να γίνεται ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Aπό τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι ο Γιάννης Μηλιός δεν είναι μέλος πλέον της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, και πως νέος υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής της Πολιτικής Γραμματείας έχει οριστεί ο Αλέκος Καλύβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: