slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βράβευση φοιτητών από τον Απεραθίτικο Σύλλογο Νάξου


Εκδήλωση με τίτλο «Βραβεύοντας τους φοιτητές μας, συζητάμε τι σηματοδοτούν οι πανελλήνιες εξετάσεις για τον έφηβο και την οικογένεια. Αυτοσκοπός ή εισιτήριο για την ενήλικη ζωή;», θα πραγματοποιήσει ο Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου, στην Αθήνα προκειμένου να βραβεύσει τους πρωτοετής Απεραθίτες φοιτητές.
Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα ΚΑΜΙΝΙ του Δήμου Γαλατσίου.
Η πρόσκληση του Συλλόγου:

Αξιότιμοι φίλοι και μέλη του Απεραθίτικου Συλλόγου,

Σας καλούμε το Σάββατο 21-03-2015 και ώρα 6μ.μ. στην αίθουσα ΚΑΜΙΝΙ του Δήμου Γαλατσίου (Καραισκάκη και Ρεθύμνης) στη βράβευση των πρωτοετών φοιτητών μας, σε μια εκδήλωση με τίτλο:

«Βραβεύοντας τους φοιτητές μας, συζητάμε τι σηματοδοτούν οι πανελλήνιες εξετάσεις για τον έφηβο και την οικογένεια. Αυτοσκοπός ή εισιτήριο για την ενήλικη ζωή;»

Το θέμα θα παρουσιάσει η Κυριακή Αγαπητού, Ψυχολόγος – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια (ειδίκευση στην Οικογενειακή Θεραπεία) και θα ακολουθήσει συζήτηση, στην οποία θα συμμετέχουν φοιτητές, γονείς και εκπαιδευτικοί. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Ειρήνη Κώτσου, Δικηγόρος LLM, και θα ακολουθήσει βράβευση των νέων, που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πέτρος - Φλώριος Μπάκαλος

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κυριακή Αγαπητού

Δεν υπάρχουν σχόλια: