slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Χαρ. Κόκκινος στη 2η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών FOODEXPO GREECE 2015

Χ. Κόκκινος
Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος επισκέφθηκε το εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα σήμερα 16 Μαρτίου 2015 , όπου διεξάγεται η 2η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών FOODEXPO GREECE 2015 και στην οποία συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου( ΠΝΑ) και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στα πλαίσια της προσπάθειας για ανάδειξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων των νησιών μας.
Στα περίπτερα αυτά δίνεται η ευκαιρία στους επιχειρηματίες του κλάδου στα νησιά μας να προβάλουν τα προϊόντα τους και να υλοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις με ξένους αγοραστές, αλυσίδες super market, διανομείς τροφίμων εξωτερικού και αλυσίδες εστιατορίων.
Ο κος Χ. Κόκκινος συνομίλησε με επιχειρηματίες της περιοχής μας, που εκθέτουν τα προϊόντα τους , σχετικά με την προβολή, προώθηση και στήριξη του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης στα νησιά μας , καθώς επίσης και για την ανάγκη προώθησης των τοπικών μας προϊόντων τόσο σε εγχώριο επίπεδο όσο και σε επίπεδο εξωτερικού.


Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: