slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΨΩΝΙΟ! Μπαλτάκος: Εγώ ο δεξιός, βαράω προσοχή μπροστά σε όσα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ


«Η ήττα της ΝΔ οφείλεται στο πολύ... Μνημόνιο»
«Εγώ ο δεξιός, βαράω προσοχή, όπως λένε στον στρατό, μπροστά σε αυτά που κάνει η αριστερή -δυστυχώς για μας- κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και θα ήλπιζα και ευχόμουν και παρακαλούσα αυτά που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι να τα κάνουμε εμείς».
Αυτή την άποψη εξέφρασε, μιλώντας στον real fm, ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και πρώην Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, εξελίχτηκε σε ένα από τα πλέον μοιραία πρόσωπα για τη γαλάζια διακυβέρνηση, προκαλώντας βαθιά πολιτική, εκλογική και ηθική βλάβη στην Κεντροδεξιά, με τις απόψεις του περί της Χρυσής Αυγής, και τη γενικότερη μπερδεψούρα των νεοναζί με τη δεξιά.

Σήμερα μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου άνοιξε και θέμα… μέλλοντος. Μιλώντας λες και παραμένει ο ίδιος στη Νέα Δημοκρατία, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο διαδοχής του Αντώνη Σαμαρά, και προέβλεψε ότι, εφόσον προκύψει κάτι τέτοιο, ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ θα προέρχεται επίσης από τη δεξιά τάση του κόμματος.

“Ανήκω στη δεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας, εκείνη η οποία κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές και θα κερδίσει και τις επόμενες αν γίνουν”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Τάκη Μπαλτάκου, ο οποίος συνέχισε:

“Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ενδείξεις ούτε κινήσεις για θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία. Η διαφοροποίηση από τους προηγούμενους αρχηγούς της ΝΔ βρίσκεται στο ότι εκείνοι έχασαν χωρίς να έχουν περάσει ούτε ένα αντιλαϊκό μέτρο. Η συγκεκριμένη κυβέρνηση έχασε με 8,5 μονάδες, πλην όμως πέρασε δεκάδες αντιλαϊκά μέτρα. Όλα αυτά τα οποία κάναμε, όλη αυτή τη διαφοροποίηση στο κοινωνικό στάτους, χάσαμε 8,5 μονάδες”, αφήνοντας σαφείς αιχμές και για την περίοδο του Κώστα Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: