slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το γνωστό σκοπιανολάγνο σούργελο του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ψήφισε Παυλόπουλο


Μια αιφνιδιαστική απουσία είχε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο λόγος για τη βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Γαϊτάνη, η απουσία της οποίας ήταν συνειδητή, καθώς είχε διαφωνήσει με την επιλογή προσώπου από τον χώρο της Δεξιάς.
Λίγη ώρα αργότερα η κα Γαϊτάνη έβγαλε και ανακοίνωση τονίζοντας ότι το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι δυνατόν να υπηρετηθεί μέσα από συναινετικές σχέσεις με το κόμμα της ΝΔ και τα πολιτικά στελέχη από τον χώρο της Δεξιάς».
Αναλυτικά η δήλωση Γαϊτάνη:

«Δεν παρευρέθηκα στη συνεδρίαση της Βουλής που ψήφισε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γιατί για λόγους συνείδησης και πολιτικής παράδοσης αδυνατούσα να υποστηρίξω με ψήφο την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, την πρόταση του κόμματος με το οποίο εκλέχτηκα.

Συνεχίζω να υποστηρίζω με θέρμη το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά του, την κυβέρνηση της Αριστεράς.

Αυτό το πολιτικό σχέδιο δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να υπηρετηθεί μέσα από συναινετικές σχέσεις με το κόμμα της ΝΔ και τα πολιτικά στελέχη από τον χώρο της Δεξιάς.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μέσα από τη συλλογική λειτουργία του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από τη δράση των μελών του και την παρέμβαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του, το σχέδιο αυτό θα ολοκληρωθεί νικηφόρα.

Ιωάννα Γαϊτάνη
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά γιατί τόση αχαριστία βρε κοπελιά μου; Θα ήσουνα βουλευτής σήμερα χωρίς το νόμο Παυλόπουλου που σας έδωσε το πριμ των 50 εδρών. Θα είχαν μπει στο δημόσιο τόσες δεκάδες χιλιάδες παιδιά που δεν μπορούσαν να μπουν με το ΑΣΕΠ αν δεν υπήρχε η προφορική συνέντευξη του νόμου Παυλόπουλου. Θα είχαν μπει 1.500 παιδάκια (Παυλοπουλάκια) στη ΝΕΤ που έδωσαν τον μεγάλο αγώνα για να φύγει η ΝΔ; Τι σόι αριστερή είσαι ; Φαίνεται πως δεν γνωρίζεις, όπως είπε και ο αρχηγός σου την δημοκρατική, προοδευτική, κοινωνική, αγωνιστική και ριζοσπαστική προσφορά του Παυλόπουλου υπέρ των αδύναμων και κατατρεγμένων που θα τη ζήλευε ακόμη και ένας Βελουχιώτης