slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η κοπή της πίτας της Τ.Ο. Ν.Δ. Θήρας και η ομιλία του Γιάννη Βρούτση - βίντεο

Την πρώτη της προεκλογική συγκέντρωση και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε στη Σαντορίνη την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 η Κομματική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.
Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Υπουργός Εργασίας και Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, ενώ απηύθυναν χαιρετισμούς, ο υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων Χαράλαμπος Δαρζέντας και η Έπαρχος Θήρας κ. Θεώνη Λειβαδάρου.
Στην κατάμεστη αίθουσα του ΥΦΕΝ στα Φηρά ο Πρόεδρος της οργάνωσης κ. Πελέκης έκοψε την Βασιλόπιτα της οργάνωσης ενώ ο κ. Βρούτσης κατά την διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στις μεγάλες, όπως τις χαρακτήρισε, μεταρρυθμίσεις που έγιναν στο ασφαλιστικό και ζήτησε από τους Νεοδημοκράτες να δώσουν την μάχη για να μην οδηγηθεί η χώρα σε περιπέτειες.


Επίσης.
Το νησί της Θηρασίας επισκέφθηκε την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 το πρωί ο Υπουργός Εργασίας και υποψήφιος Βουλευτής κ. Γιάννης Βρούτσης.
Την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015 ο κ. Βρούτσης επισκέφθηκε το νησί της Ίου.
Ακολουθεί σε βίντεο ολόκληρη την ομιλία του κ. Βρούτση στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο. της Ν.Δ. Σαντορίνης.


πηγή: http://www.neasantorinis.gr


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τά γεροντάκια της φωτό ανήκουν στην περιφερομενη ατραξιον κοπής πιττας ? νάξιε θα ερθει και στην αθήνα η ομάδα ? θέλω να τους γνωρίσω απο κοντά ,ενημερωσέ μας για το πρόγραμμα "κοβω πιττες σαν συντάξεις " του υπουργου

Ανώνυμος είπε...

κάνε υπομονή φίλε ανώνυμε.

Ανώνυμος είπε...


ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΙΚΑΖΕΙΝ ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Ανήκοντας στη σχολή του Ναξιακού σχολαστικισμού και επειδή υπήρξα μέτριος ως μαθητής των μαθηματικών επαγωγών, δεν θα μπορούσα σε καμιά περίπτωση να επικαλεσθώ τη θεωρία των πιθανοτήτων, για το που θα «πέσει» το «faux» νόμισμα της ετεροχρονισμένης βασιλόπιττας, που ο πολυκοπτοπίττης υπουργός τεμαχίζει. Από ένστικτο θα απαντήσω στο «τυχερό» κομμάτι που περιλαμβάνει ως έννοια τους περισσότερους ψηφοφόρους. Αυτό βέβαια συμβαίνει αν τηρούνται οι προϋποθέσεις και οι συμβάσεις μιας σωστής πολιτικής κοπής. Εδώ όμως στην πρώτη ΦΩΤΟ έχουμε ένα τυπικό δείγμα ανατροπής, μέσα από ένα περίτεχνο συμβολισμό που ο συμπαθής Φιλωτίτης(;) συμπατριώτης μας επιδιώκει. Κρατώντας ΑΝΑΠΟΔΑ την μάχαιρα, ο βασιλοκόπτης μας κραυγάζει. ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.
Το διανοητικό αίνιγμα λοιπόν που τίθεται είναι, αν κόβεις την πίττα με την ανάποδη κόψη- του μαχαιριού, τι πιθανότητες έχεις να «κόψεις» σωστά την πίττα του προϋπολογισμού ή πιο «προχώ» να μοιράσεις ορθά το κοινωνικό μέρισμα; Η αρνητική προηγούμενη εμπειρία από τις περι-κοπές του, μπορεί να υπήρξε επιβλαβής σε πολλούς, τώρα όμως μας το λέει καθαρά. Με την ανάποδη θα σφάξω όλες τις ΠΙΤΤΕΣ!!! Τουτέστιν με υπερηφάνεια μας υπονοεί, πως η ευημερία μας σηματοδοτήθηκε από την κόψη της μάχαιρας.

« Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΚΛΕΙΟΥ» της νήσου Νάξου

Ανώνυμος είπε...

1000000+++++++++