slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αλλαγή ρότας που θα βλέπει προς το μέλλον, κι όχι προς το παρελθόν

O υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες Μιχάλης Χάλαρης σε συνέντευξη του στην εκπομπή ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ της ΝΕΡΙΤ, στις 5-1-14, μεταξύ άλλων επισήμανε ότι: "Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι το ποιος θα είναι πρώτο κόμμα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ. Το διακύβευμα των εκλογών είναι κύρια η προστασία των θυσιών και των επιτευγμάτων του ελληνικού λαού και η αλλαγή ρότας που θα βλέπει προς το μέλλον, κι όχι προς το παρελθόν."


2 σχόλια:

sting είπε...

Κύριε μπαρουφολόγε σταμάτα να προκαλείς το κοινό αίσθημα. Πασοκάνθρωπε, για να προστατεύσεις επιτεύγματα πρέπει κάπου κάτι να έχεις πετύχει. Εμείς, δηλαδή 6,4 εκατομμύρια Ελλήνων, είμαστε κάτω από το όριο της φτώχειας. Αυτό μας καλείς να προστατεύσουμε ; Την δυστυχία μας; Τέλος, η θυσία που αναφέρεις προϋποθέτει τη συμμετοχή μου για να γίνει. Ξέρεις κάποιον που να χειροκρότησε τον 140 κιλών αρχηγό σου για την έμπνευση του χαρατσιού. Αλλά ο καιρός ήλθε που θα φορέσουν οι υπεύθυνοι τα άσπρα γιλεκάκια.

Ανώνυμος είπε...

τα μαυρα δακρυα που χυνετε μπας και πανε οι θυσιες του ελληνικου λαου χαμενες θα σας πνιξουν τις οποιες ελπιδες εχετε να εκλεγει παλι η συγκυβερνηση και να μας απετελειωσετε θυσιαζοντας τωρα τα ιδια τα παιδια μας στο βωμο του κερδους και της γερμανιας , ηρθε η σειρα μας να πιασουν τοπο οι θυσιες στις οποιες κυριε χαλαρη μας υποβαλλατε χωρις να μας ρωτησετε και απο τις οποιοες εξαιρεσατετους εαυτους σας , ο ΣΥΡΙΖΑ που ερχεται οφειλει να βρει και να οδηγησει στην δικαιωσυνη αυτους τους οποιους μας υπεβαλλαν σε τετοιες θυσιες με τα γνωστα αποτελεσματα