slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ Πατριώτες του κ@λου κάντε ΜΠΕΕΕΕ: Όργιο προσλήψεων στη Βουλή από την Χρυσή Αυγή - Βολεύει τα “δικά” της παιδιά


Βολεύει τα “δικά” της παιδιά η Χρυσή Αυγή σε Βουλή και Ευρωβουλή, αν και καταγγέλει κατα κόρον αυτές τις πρακτικές. Πρωταθλητής στα ρουσφέτια ο αρχηγός της, Νίκος Μιχαλολιάκος.
Μπορεί η Χρυσή Αυγή να καταδικάζει τα ...
ρουσφέτια και να αναφέρεται ως αντισυστημικό κόμμα, αλλά ακολουθεί τις ίδιες πρακτικές. Έτσι, ουκ ολίγοι συγγενείς των μελών της έχουν ήδη βολευτεί τόσο στη Βουλή όσο και στην Ευρωβουλή, έστω κι αν δεν έχουν ακόμα αναλάβει οι ευρωβουλευτές!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Έθνους” της Κυριακής, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος αναδεικνύεται σε πρωταθλητή στα ρουσφέτια, καθώς δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο, οι συγγενείς του που τους βρήκε δουλειές και μάλιστα με ιδιαίτερα υψηλούς μισθούς.

http://dexiextrem.blogspot.gr/2014/08/blog-post_3.html#more
Το τελευταίο του ρουσφέτη ήταν η λογίστρια της Χρυσής Αυγής, ενώ η Ελένη Ζαρούλια στο γραφείο της στη Βουλή, τοποθέτησε την γυναίκα του φυλακισμένου Χρήστου Παππά.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, έχει στο γραφείο του δύο συγγενείς του Νίκου Μιχαλολιάκου, το ίδιο και ο Νίκος Μίχος. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γερμενής στο γραφείο του στη Βουλή απασχολεί τη σύζυγο του δικηγόρου της Χρυσής Αυγής.

Το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρωβουλή, με τους κ.κ. Επιτήδειο, Συναδινό και Λαμπρούλη να έχουν ήδη δώσει το λόγο τους για να εξυπηρετήσουν παιδιά συναδέλφων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: