slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με Πανναξιακό και ΑΟ Θήρας στην Α1 οι Κυκλάδες γράφουν ιστορία

Έγραψε ιστορία ο ΑΟ Θήρας που πανηγυρίζει την άνοδό του στην Α1 βόλεϊ γυναικών!
Όνειρο ζουν στην Σαντορίνη, καθώς το καμάρι του νησιού, ο ΑΟ Θήρας, πανηγυρίζει την άνοδό του στην Α1 βόλεϊ γυναικών!

Οι αθλήτριες της Ελένης Μεμετζή επικράτησαν σήμερα το απόγευμα με 3-0 σετ του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια για την....
τελευταία αγωνιστική, στέφθηκαν πρωταθλήτριες στον Α' όμιλο της Α2 γυναικών και πήραν το εισιτήριο για τα "σαλόνια" του γυναικείου βόλεϊ, εκεί όπου θα συναντήσουν τον άλλο εκπρόσωπο των Κυκλάδων Πανναξιακό!

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε σύσσωμη την ομάδα να πανηγυρίζει έξαλλα την τεράστια αυτή επιτυχία, μαζί με τους εκατοντάδες φιλάθλους της που ταξίδεψαν από τη Σαντορίνη ή κατοικούν στην Αθήνα (περισσότεροι από 500!!!), μετατρέποντας το κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας σε κλειστό Σαντορίνης!

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα έγινε και η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή στην ομάδα του ΑΟ Θήρας.

AOTHIRAS ANODOSA1

Μεμετζή: «Δεν χάναμε με τίποτα σήμερα»

Η "αρχιτέκτονας" αυτής της επιτυχίας, η προπονήτρια Ελένη Μεμετζή, δήλωσε πανευτυχής: «Είναι τεράστια η επιτυχία μας! Ξεκινήσαμε τη χρονιά με χαμηλούς τόνους, θέλαμε να εξασφαλίσουμε εύκολα την παραμονή μας. Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπαμε ότι μπορούσαμε κάτι καλύτερο, μέχρι που φτάσαμε στο σημερινό παιχνίδι.

Είχαμε πει ότι σήμερα δεν θα χάναμε με τίποτα, θα... πεθαίναμε μέσα στο γήπεδο, ακόμα και αν είχαμε αντίπαλο τον Παναθηναϊκό! Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που μου εμπιστεύτηκε την θέση του πρώτου προπονητή, αλλά και τους υπέροχους φιλάθλους μας που σε κάθε παιχνίδι γέμιζαν το γήπεδο στη Σαντορίνη και σήμερα μας ακολούθησαν εδώ».

Τα σετ: 22-25, 16-25, 17-25

Ιωνικός Ν. Φ. (Κωστακόπουλος): Σύλλα, Θεοδωρακέα, Ζαχαρέα, Μαυροπάνου, Μπέλλου, Διαμάντη, Πόγκα (λ), Σταθούλη, Μαναριώτη

ΑΟ Θήρας (Μεμετζή): Βουβούλη, Παπαδοπούλου, Τσοχατζή, Μουντάκη, Ψυλλάκη Ι., Πλίσκα, Λιάκου (λ), Ψυλλάκη Μ.

Πηγή: http://cyclades24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: