slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πώς οι γαλάζιοι ευρωβουλευτές δεν έπεσαν σε παγίδα και έβαλαν πλάτη στον πρώην πρωθυπουργό


Προκάλεσε την εντύπωση όλων το γεγονός ότι οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ψήφισαν την Έκθεση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για τα πεπραγμένα της τρόικας, σπάζοντας ουσιαστικά τη γραμμή του Ευρωπαϊκου Λαϊκού Κόμματος. Ο λόγος...
δεν είναι άλλος από την 5η παράγραφο της έκθεσης η οποία έκανε λόγο για λανθασμένα στατιστικά στοιχεία, πριν από την εφαρμογή του προγράμματος, δηλαδή την περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και κάνει λόγο για αποφασιστική δράση της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Με λίγα λόγια οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν άφησαν ακάλυπτο τον πρώην πρωθυπουργό ενώ ταυτόχρονα δεν απενοχοποίησαν τον Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνηση του για όσα έπραξαν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που δεν ψήφισαν τον βγάζουν λάδι; Τρομάρα τους !! Σημασία έχει η ουσία του πορίσματος που εγκρίθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο και από τα αδελφά κόμματα της ΝΔ. Να γιατί ο Σαμαράς δεν κάνει τη περίφημη εξεταστική που είχε δεσμευθεί !. Με μόνο το πόρισμα αυτό ο Μπούλης και η ΝΔ πάνε φυλακή στη συνείδηση του λαού και όχι στα μπουντρούμια αφού έχουν παραγραφεί ως πολιτικά αδικήματα και όχι ποινικά. Τον Παπαθανασίου βέβαια τον αντάμειψαν για την καταστροφική πολιτική του 2008-2009. Αυτό είναι το ποιο σοβαρό. Η επιβράβευση των καταστροφέων !!