slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ

Η χώρα και ο λαός βρίσκονται ενώπιον της πιο κρίσιμης πολιτικά στιγμής μετά την μεταπολίτευση. Γνωρίζουμε ότι στο ενδεχόμενο εκλογών οι πιέσεις θα είναι τεράστιες και στην κατεύθυνση της αποτροπής μιας ισχυρής και αυτοδύναμης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή την τακτική υπηρετούν δημοσιεύματα που θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ να στελεχώνει τα ψηφοδέλτια του από άτομα που υπηρέτησαν πιστά το πολιτικό κατεστημένο που μας οδήγησε στην σημερινή κατάσταση. Σύμφωνα με απόφαση του συνεδρίου μας: «Πρόσωπα και δυνάμεις του χρεοκοπημένου και υπόλογου πολιτικού κόσμου, ιδίως όσοι αποδέχθηκαν την πολιτική του
μνημονιακού μονόδρομου και έπαιξαν ενεργό ρόλο σε μνημονιακές κυβερνήσεις από θέσεις ευθύνης, δεν μπορεί να έχουν ρόλο στην κυβέρνηση της αριστεράς.»  Σε ότι αφορά διάφορα δημοσιεύματα –ακόμα και στα τοπικά μέσα- που θέτουν ζήτημα υποψηφιοτήτων να υπενθυμίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως αριστερό κόμμα θα αναδείξει τους υποψηφίους του μέσα από τις οργανωμένες , συλλογικές και δημοκρατικές του διαδικασίες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον ελληνικό λαό είναι η δύναμη που θα γκρεμίσει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που οδήγησε την χώρα στην καταστροφή και την κοινωνία στα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης. Για την ανάδειξη μιας κυβέρνησης της Αριστεράς σε αντιμνημονιακή, ριζοσπαστική κατεύθυνση με τον λαό πρωταγωνιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: