slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δικαίωση Καπούνη η πρωτιά του στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας πενταμελούς διοίκησης της πρώην ΕΑΣ Νάξου και νυν ΑΕΣ Α.Ε.


Σε Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Α.Ε. μεταβλήθηκε πλέον ΕΑΣ Νάξου μετά την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης. Στην ΑΕΣ Α.Ε. συμμετέχουν πλέον 12 αγροτικοί συνεταιρισμοί της Νάξου με 39 αντιπροσώπους έναντι 27 αγροτικών συνεταιρισμών που συμμετείχαν στην ΕΑΣ Νάξου. Στην γενική συνέλευση εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα 2014 της απερχόμενης και επιτυχημένης κατά γενική ομολογία φίλων και αντιπάλων διοίκησης ΕΑΣ Νάξου υπό τον Δημήτρη Καπούνη και ακολούθησε η τροποποίηση και
έγκρισή του νέου καταστατικού του. Μετά την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη της νέας πενταμελούς διοίκησης και των αντιπροσώπων για τις τριτοβάθμιες συνεταιριστικές οργανώσεις ΠΑΣΕΓΕΣ, ΚΕΣΠΥ,ΕΛΕΙΟΥΡΓΙΚΗ.

Στις εκλογές για μέλη της νέας διοίκησης υποψήφιοι ήταν οι Δημήτρης Καπούνης ,Σέργης Σταμάτης, Χωριανόπουλος Νικηφόρος, Ζαχαράτος Ιάκωβος, Βαλέρης Ιάκωβος, Μαράκης Γιάννης (γεωπόνος) έλαβαν:

KAΠΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: 25
ΣEΡΓΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ: 24
ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: 24 
ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ; 21
ΒΑΛΕΡΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ: 20
ΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (γεωπόνος): 10

Εκλέγονται οι 5 πρώτοι
Αντιπρόσωποι για τις τριτοβάθμιες συνεταιριστικές οργανώσεις εκλέχτηκαν:
 
ΠΑΣΕΓΕΣ: Γκούφας Γιώργος: 27
ΚΕΣΠυ: Ζούλης Ιωάννης: 28
ΕΛΕΙΟΥΡΓΙΚΗ: Χουζούρης Νίκος: 29
 Τα νεοεκλεγέντα μέλη  της πρώτης διοίκησης θα συνεδριάσουν   κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου  για να εκλέξουν Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο,

Δεν υπάρχουν σχόλια: