slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μελάς μετά τα ξεφτιλίκια Καμμένου-Ξουλίδου


Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Πανάρας... προβλέπω ότι αν  ελέγξουν Πρόεδρο δεν θα είναι καν κοινοβουλευτική ομάδα αφού θα αναγκαστεί να διαγράψει τους μισούς που αναμένεται να ψηφίσουν ΝΑΙ... αν δεν του έχουν φύγει πιο πριν

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο βουλευτής Παναγιώτης Μελάς, με σχετική επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μελάς είχε διαφοροποιηθεί από την κομματική γραμμή για την προεδρική εκλογή, που υπαγόρευε καταψήφιση κάθε υποψηφίου για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, δηλώνοντας δημόσια ότι θα πράξει κατά συνείδηση, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.

Στη συνέχεια, το όνομά του ενεπλάκη στις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ Χρυσούλας Ξουλίδου περί προσπαθειών για χρηματισμό βουλευτών, χωρίς όμως να έχει προκύψει οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο.

Ο ίδιος ο κ. Μελάς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πριν από λίγο απέδωσε την απόφασή του στις «αισχρότητες», κατά δήλωσή του, με τις οποίες αντιμετωπίστηκε η δημόσια τοποθέτησή του για το ζήτημα της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας και συνδέει τη στάση του με τις δηλώσεις της κ. Ξουλίδου.


Μετά την ανεξαρτητοποίηση του κ. Μελά, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μένουν πλέον με 12 βουλευτές.

Ο χάρτης των ανεξάρτητων βουλευτών μετά την ανεξαρτητοποίηση του Μελά

Τους 24 βουλευτές απαριθμούν συνολικά οι ανεξάρτητοι βουλευτές μετά την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Παναγιώτη Μελά, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του κ. Μελά, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μένουν πλέον με 12 βουλευτές.

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές είναι πλέον 16 που έχουν ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών και 8 ακόμη είναι οι ανεξάρτητοι βουλευτές που δεν έχουν ενταχθεί σε κάποια κοινοβουλευτική ομάδα. Στο σύνολο είναι 24 βουλευτές.

Η ανεξαρτητοποίηση του κ. Μελά έρχεται μετά τη δημόσια δήλωσή του ότι θα πράξει κατά συνείδηση στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την αντίδραση του Προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΟΣ ‘’ΜΑΖΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥΣ’’ ΓΙΑ ΤΟΝ …ΑΝΤΩΝΗ???
ΠΟΣΟΙ ‘’ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ’’??

Σήμερα μόνο σχεδόν, ο αποτυχημένος Καραμανλής
απουσιάζει από την προηγούμενη ’’επιτυχημένη’’ ΔΙΚΗ ΤΟΥ(;) κυβέρνηση που διέλυσε την Ελλάδα και οδήγησε πολλούς Έλληνες στη νέα ‘’ εξορία’’, στη δυστυχία και στο θάνατο. Δηλαδή η λερναία δεξιά, κατάφερε πάλι το θαύμα της. Έκοψε τον κεφάλι του Κωστάκη και στη θέση του έβαλε το κεφάλι του Αντωνάκη.
Είμαστε ‘’αξιοι της τύχης μας’’!

*{{ Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στυλιανίδης, Χατζηδάκης, Σταϊκούρας, Γιακουμάτος και τόσοι ακόμη… δημιουργούν την εντύπωση ότι από την κυβέρνηση Καραμανλή , την κυβέρνηση του εθνικού εγκλήματος της οικονομικής χρεοκοπίας, ο μόνος απών αποτυχημένος, ήταν ο Καραμανλής???]]]

*Μας απέκρυψαν επί δύο χρόνια την ΑΘΛΙΑ οικονομική κατάσταση που παρέδωσε λιποτακτώντας, ο ευτραφής και ατάλαντος μεγαλοκληρονόμος της δεξιάς και των συνεπακόλουθων. Δεν ξέρουν τι ‘’έχουν’’ και το πρόστυχο είναι ότι παρουσιάζονται σαν να συμπάσχουν ,συνυποφέρουν και αυτοί μαζί μας.

*Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όπως γίνεται και με την συνεργασία Σαμαρά –Μιχαλολιάκου. Είναι γνωστό ότι σε κάθε δύσκολη για την κυβέρνηση στιγμή αλλά προσοδοφόρα για τους χρυσοφονιάδες, αυτοί βρίσκονται πάντα στις δεξιές ‘’επάλξεις’’ για άλωση του εθνικού πλούτου.
Που να αντιληφθεί ο λαός μας το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του. Τον έχουν μπερδέψει τόσο πολύ, ώστε τον τύφλωσαν να ψηφίσει τους φασίστες της χρυσής αυλής , για να τον σώσουν!!!!!

*Σήμερα ο Πάνος, το άλλο άμυαλο παμφάγο κεφάλι του δεξιού λερναίου τέρατος ‘’τσακώνεται’’ με πολλούς βουλευτές του, που ανεξαρτητοποιούνται και ΕΤΣΙ ‘’ΑΚΟΥΣΙΑ’’και ακώλυτα θα ψηφίσουν τις επιλογές Σαμαρά αρχής γενομένης από την εκλογή Προέδρου.
Αυτοί είναι οι δεξιοί και αυτή είναι η δεξιά….μας !!!

ΥΓ.
ΌΧΙ μόνον θα ψηφίσουν ΝΑΙ για νέο πρόεδρο, αλλά θα κάνουν και αγώνα, αφού ΞΕΡΟΥΝ!! ότι άμα προσφύγουμε σε εκλογές, θα χάσουν ενός χρόνου αποδοχές και φυσικά οι περισσότεροι ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ από την επόμενη βουλή.
Η ΛΕΡΝΑΙ δεξιά ζεί ‘’μέσα’’ τους …χιλιάδες χρόνια.
Αδίστακτη! Αχόρταγη ! δεξιόστροφη !