slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!Κόμμα της λαϊκής Δεξιάς φτιάχνει και ο Μπαλτάκος, με τους Ζώη και Καπερνάρο! Πως θα λέγεται

Ραγδαίες εξελίξεις στην Δεξιά παράταξη, αφού μετά το νέο “χαστούκι” στον Καμμένο από τον Μελά, και ο Μπαλτάκος επισημοποίησε την απόφαση του να ιδρύσει πολιτικό φορέα!

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Star, o πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης έκανε λόγο για ένα κόμμα που θα καλύψει το κενό στοn χώρο της Δεξιάς.

Όπως τόνισε, το νέο κόμμα θα το φτιάξει μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Αστυνομία και την Εκκλησία. Κατονόμασε μάλιστα τους κ.κ. Ζώη και Καπερνάρο ως συμφωνούντες με την κίνηση αυτή.

Ο κ. Μπαλτάκος κατέκρινε επίσης την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, που, σύμφωνα με την άποψή του, παρεκκλίνει από τις αρχές της λαϊκής Δεξιάς.
Ερωτήθηκε επίσης για τον λόγο που στήνεται αυτό το καινούριο κόμμα και εξήγησε ότι τα κόμματα που εκπροσωπούν τη δεξιά πτέρυγα στην Ελλάδα έχουν αποτύχει να εκφράσουν πλατιά κομμάτια των ψηφοφόρων της Δεξιάς.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΞΙΟΥ σήμερα…
Το δίλλημα ενός ‘’δεξιού’’ πατριώτη.
Τελειώνοντας το 2009, ο κάθε σοβαρός και φιλόνομος δεξιός πρέπει να υπέστη πολλαπλά κομματικά εγκεφαλικά. Ο Καραμανλής της ‘’διαφάνειας’’ παρέδωσε στις 4 του Οκτωβρίου το κράτος της πιο ΒΡΩΜΙΚΗΣ και άθλιας ρεμούλας και χρεοκοπίας. Το ‘’πάρτι, στις 7 του Μάρτη’’ μετεβλήθη σε περίοδο μετεμφυλιακού κολαστηρίου.

Κι ύστερα, αφού ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ τη νόμιμη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, Καραμανλήδες, Σαμαράδες, Παυλόπουλοι , Βενιζέλοι, Τσίπρες και αναρχοδεξιοφασίστες ΝΑΖΙ όλων των βαθμίδων διαφθοράς και εγκλημάτων, επέπεσαν σαν κτηνώδη όρνια πάνω στο δύσμοιρο λαό της πατρίδας μας.
ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ????

Όταν λές ακροδεξιός Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Χουντικό Λαδά, από τον ακροδεξιό Καμμένο,( όπως γράφουν τόσοι και τόσοι βουλευτές) τους φασίστες του Μιχαλολιάκου , τον Καρατζαφέρη και τα πουλέν του , τον Ψωμιάδη με όλη τη βορειοελλαδίτικη ΦΑΡΑ των Γεωργιανών εξωπεταγμάτων του Πούτιν, τον Στυλιανίδη, τον Παυλόπουλο, τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος?

Όταν λές Σαμαράς σήμερα,
σε τι διαφέρει από τον Καραμανλή, τον Παυλόπουλο, το Μητσοτακέϊκο, ? τον Καρατζαφέρη?
Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς.
Όταν λες Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Βενιζέλο ή τον Τσίπρα; Θυμάστε τι έλεγε ο Σαμαράς τότε που ήταν στο…αντάρτικο; Ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που κάνει τώρα.
Θυμάστε τι έλεγε ο Τσίπρας του..βουνού , και τι λέει σήμερα που ‘’έγινε αντάρτης των πόλεων’’ και διεκδικεί να μας αποτελειώσει από τον αργό θάνατο καταδικάζοντάς μας σε πρόωρο και επώδυνο;
Τώρα, το να ασχοληθούμε με τον Πάνο και τους άλλους θα αποτελούσε προσβολή της νοημοσύνης μας….
Τι να κάνει άραγε ο έντιμος και φιλόνομος κεντροδεξιός, που βλέπει όλη αυτή τη κομματική καμαρίλα, της ντόπιας λημματολάσπης των δεξιών τρωκτικών και των συνοδοιπόρων τους, να έχουν πλημμυρίσει κάθε δρόμο και κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Κι ύστερα έρχεται και το εγκληματικό φασιστικό κατακάθι του παρακράτους του ‘’κάθε Αβέρωφ-Σαμαρά» και τον προκαλούν και του ζητούν να τους ψηφίσει να τον…ξανασώσουν!!!

Ποιος σήμερα δεν λυπάται για την κατάντια της πατρίδας μας από την εξωθεσμική και καταστροφική ‘’πατριδοκαπηλία’’ των Σαμαρο-Βενιζελο-Καμμένων ..Τσιπρέων?
Ποιος σήμερα δεν γνωρίζει ότι η δεξιά των κοτζαμπάσηδων εξακολουθεί και πίνει το αίμα του λαού μας και σήμερα?
ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ..

Ου να χαθείτε άθλια τρωκτικά της ‘’έρημης’’ χώρας μας !!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και …’’ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ’’
Παρέλαβε μια χώρα ΗΔΗ χρεοκοπημένη με ένα δημόσιο χρέος 300 δις ευρώ, με ένα έλλειμμα 36 δις .ευρώ ή 16 % του ΑΕΠ , με ένα χρέος –διαφορά εμπορικού ισοζυγίου, που υπερέβαινε τα 24 Δις ευρώ.
Με 865.000 χιλιάδες ΑΧΡΗΣΤΕΣ κομματικές προσλήψεις, και ΜΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ μοναδική στην ιστορία της πατρίδας μας.ΜΕ ένα παγκόσμιο σύστημα που ΑΡΝΙΟΤΑΝ μονολεκτικά να μας δανείσει, κι όταν το ‘’έκανε’’ τα επιτόκια δανεισμού ήταν σκέτος θάνατος !!! Κι όμως ο πρωθυπουργός του 44%, δεν λιποτάχτησε. Δεν προσέφυγε σε εκλογές που θα ΕΣΩΖΑΝ πολιτικά τον ίδιο και το Πασόκ, αλλά θα οδηγούσαν τη χώρα σε ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ χρεοκοπία! Αγωνίστηκε και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να ενεργοποιήσει όλους τους μηχανισμούς αλληλεγγύης του συστήματος προστασίας των μελών της Ε.Ε. Έσωσε την Ελλάδα, και αγωνίζεται από οποιαδήποτε θέση και σε όλο τον κόσμο για την συνέχεια, που θα αναμορφώσει την Ελλάδα, και θα μπορέσουν τα παιδιά μας να ζήσουν τη γη των προγόνων μας.

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓ