slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη


Το τελευταίο "αντίο" είπαν χθες συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στο δημοσιογράφο, Βασίλη Ζήση, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων του Α' Νεκροταφείου, παρουσία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Στην κηδεία παραβρέθηκαν...
μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, καθώς και οι βουλευτές, Γιάννης Μιχελάκης, Σίμος Κεδίκογλου, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Νικήτας Κακλαμάνης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας, ο Κώστας Μπούρας, ο Γιώργος Μουρούτης, ο Φαήλος Κρανιδιώτης κ.α.

Ο Βασίλης Ζήσης, «ψυχή» της ιστοσελίδας antinews.gr, είχε μια μακρά πορεία στη δημοσιογραφία, καθώς εργάστηκε τα τελευταία 30 χρόνια στις εφημερίδες «Ελεύθερο Τύπο», «Γνώμη», «Απογευματινή», «Έθνος», στα περιοδικά «ΤΝΤ» και «Αντί», καθώς και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ως υπεύθυνος του πολιτικού ρεπορτάζ.

Διακρινόταν για τη μαχητικότητα και τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του γύρω από υποθέσεις, όπως το σκάνδαλο Κοσκωτά, τα αρχεία της Στάζι και την τρομοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: