slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Μ@@@@@Σ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Πρόεδρος ΟΛΜΕ για καταλήψεις: Άσκηση για να γίνουν οι μαθητές καλοί πολίτες


«Δεν λύνουμε τα εκπαιδευτικά προβλήματα με αστυνομικούς και εισαγγελείς. Είναι λάθος ακόμη και να διαφωνεί κανείς με τον τρόπο που διαμαρτύρονται τα παιδιά, διότι δημιουργεί εντάσεις και δεν λύνει τα προβλήματα. Αυτό που πρέπει να κάνει ο υπουργός Παιδείας και η κυβέρνηση είναι να σκύψουν πάνω από τα προβλήματα» δήλωσε ο ....
πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσυφάκης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα FM» για τις καταλήψεις στα σχολεία.

Ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ, σε ερώτηση σχετικά με την ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία υποστηρίζεται η συγκεκριμένη κινητοποίηση των μαθητών, είπε ότι δεν θα πάρει θέση.

«Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία ούτε να πω "παιδιά, κάντε καταλήψεις", ούτε "παιδιά, μην κάνετε". Η εκπαιδευτική κοινότητα, μαθητές και εκπαιδευτικοί, δεν είναι κακό να κινητοποιούνται για τα προβλήματα, διότι είναι και μια άσκηση (για τους μαθητές) για να τους προετοιμάζει να γίνουν καλοί πολίτες, ενεργοί πολίτες. Από εκεί και πέρα, η μορφή κινητοποιήσεων που θα επιλέξουν τα παιδιά είναι δικό τους θέμα και δεν θα τους την πούμε εμείς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ "ΝΑΙ" ΣΕ ΟΛΑ. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ "ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΟΔΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ. ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 400 € ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 400 € ΘΑ ΠΑΊΡΝΕΙΣ. ΜΟΚΟ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ Ή ΔΑΣΑΚΛΟΙ ΣΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ."

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΣΟΥ