slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΙΚΟΥ ΜΑΝΙΟΥ ΣΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΝΑΞΟ-ΑΜΟΡΓΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 23 Οκτώβρη ο Νίκος Μανιός, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και οργανωτικός υπεύθυνος  Κυκλάδων, επισκέφθηκε τη Σαντορίνη, όπου σε ανοιχτή συγκέντρωση  που οργάνωσε η Ο.Μ. Σαντορίνης, έγινε παρουσίαση και συζήτηση για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την ΥΓΕΙΑ και για τη πολιτική θέση του ΣΥΡΙΖΑ  σχετικά με το .....
νέο κλειστό νοσοκομείο του νησιού.
Από το Σάββατο 25 Οκτώβρη έως την Κυριακή 2 Νοέμβρη παρέμεινε στη Νάξο, όπου έκανε συναντήσεις με τα μέλη της Ο.Μ. Νάξου, συμμετέχοντας στην ανοιχτή γραμματεία της οργάνωσης.
Στη συνέχεια, έγιναν συναντήσεις με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στη Χώρα και στα χωριά Απείρανθο, Φιλώτι, Δαμαριώνα, Κυνίδαρο, Κόρωνο, Δανακό, όπου μίλησε για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες και για την ανάγκη συσπείρωσης και κινητοποίησης του κόσμου, ώστε να ανατραπεί η μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης.
Συμμετείχε στην ανοιχτή εκδήλωση της Ο.Μ. Νάξου,που έγινε στις Τρίποδες με θέμα τα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων του νησιού  και παρουσίασε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αγροτική πολιτική.
Παρευρέθηκε και έκανε χαιρετισμό και σύντομη τοποθέτηση στην ετήσια γενική συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, στην οποία δεσμεύτηκε για τη διοργάνωση ημερίδας με θέματα που απασχολούν τους μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες του νησιού (ΕΝΦΙΑ-ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ).
Παρευρέθηκε στην ενημερωτική συνάντηση πάνω σε θέματα του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, που διοργάνωθηκε από τη νέα περιφερειακή αρχή, στο Δημαρχείο της Νάξου, όπου έκανε σύντομη παρέμβαση-τοποθέτηση.
Ενδιάμεσα, την Πέμπτη 30 Οκτώβρη επισκέφθηκε την Αμοργό, όπου σε συνεργασία με την Ο.Μ. του νησιού πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη Χώρα ενώ, στη συνέχεια, ο Νίκος Μανιός συναντήθηκε στα Κατάπολα με το δήμαρχο Αμοργού Ν. Φωστιέρη. Τέλος, σε ανοιχτή εκδήλωση στην Αιγιάλη, παρουσίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ  και είχε την ευκαρία να ακούσει και να συζητήσει με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ για τα τοπικά θέματα και προβλήματα καθώς και τα τρέχοντα ζητήματα, που απασχολούν τους κατοίκους της Αμοργού.
ΘΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια: