slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αυτό είναι το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου!



Διαβάστε ποιο είναι το ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ του ΓΑΠ! Αυτό είναι το όνομά του: ΑΛΛΑΓΗ





Μαζεύτηκαν σημερα στη Θεσσαλονίκη κοντά 700 στελέχη του Γιώργου Παπανδρέου. Έτοιμοι για όλα. Η αντίστροφη μέτρηση για τη δημιουργία της ΑΛΛΑΓΗΣ, άρχισε σήμερα από τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
http://taxalia.blogspot.gr/2014/11/blog-post_116.html#more





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ
Γράφει ο Ν Βράχος

Και σας το έγραφα και το έλεγα και ξανά και ξανά και κανείς σχεδόν δεν άκουγε.
Ειρωνευόταν ο ένας, έβριζε ο άλλος κι όλοι μαζί ‘’χασκογελούσαν’’ περίεργα.
Διαβάσανε τα πρώτα κείμενα που έγραψα το 2011 και άρχισαν το ‘’δούλεμα’’.
‘’ΡΕ φίλε’’, μάγος είσαι που θα αναστήσεις το ..νεκρό’’?? Κι όπου έγραφα πάλι τα ίδια σχεδόν άκουγα.
Ρε παιδιά τους έλεγα, κάνετε λάθος. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ΕΝΤΙΜΟΣ, ΞΥΠΝΙΟΣ και έχει και καλούς οικονομικούς συμβούλους. Μη ξεχνάτε ότι είναι και γιος του ΑΝΤΡΕΑ , που σας ‘’απαύτωνε ’’ τόσα χρόνια, γιατί ο λαός δεν είναι κουτός.
Όλοι σχεδόν με κοιτούσαν λοξά. Τα ‘’παίρνεις ‘’, μου έλεγε ο ένας. Είσαι αφελής μου έγραφε ο άλλος. ‘’Τουλάχιστον βγαίνει καλό μεροκάματο’’, έγραφαν οι Ελληναράδες.
Και έκανα υπομονή, αφού ΗΞΕΡΑ , ότι όλοι θα καταλάβουν το λάθος τους , όταν έλθει η ώρα…

Και να που η ώρα ΗΛΘΕ !!!
Το διαβάζεις στα τρομαγμένα μάτια των πληρωμένων χαφιέδων. Το διαβάζεις στα κείμενα των δημοσιογράφων, που είναι με όλους και όπου πάει το χρήμα.
Το διαβάζεις στο διαδίκτυο, όπου πολλοί ‘’μαζεύτηκαν’’ και ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ‘’κομματικοί’’ μόνον, παραμένουν ακόμη να μασάνε το κομμάτι της πίτας.

Ο Γιώργος επιστρέφει ΝΙΚΗΤΗΣ και ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ,
χωρίς κακίες και εμπάθειες, με το απλό χαμόγελο της ικανοποίησης του ανθρώπου που έκανε ΣΩΣΤΑ τη δουλειά του.
Κοιτάζει όλους, με το ίδιο ανθρώπινο βλέμμα, του πολιτικού που ήξερε, ότι ο λαός όταν μάθει την ΑΛΗΘΕΙΑ, θα τιμωρήσει τους ψεύτες και τους κλέφτες.
Χαμογελά και προσπαθεί να ξεχάσει τον Αντώνη, τον Βαγγέλη, τον Αλέξη και όλη την υπόλοιπη μαρίδα πολιτικής διαλογής και της πολιτικής διαπλοκής .
Απλά σκέπτεται , πόσο διαφορετική θα ήταν η Ελλάδα, αν , από τη πρώτη στιγμή είχαν αποφασίσει όλοι για το συμφέρον των Ελλήνων και όχι για το ευτελές πολιτικό τους σαρκίον.
Μικρός που είναι ο κόσμος σήμερα, που όλα τρέχουν τόσο γρήγορα.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα είναι η ώρα της Ευρώπης.
Καλά κάνει ο Παπανδρέου και εξακολουθεί να καταγγέλλει:
"Διότι όπως είχε πει δημόσια από τις αρχές της κρίσης ο Γιώργος Παπανδρέου, η Ελλάδα μπορεί να έχει τα προβλήματα της, τα οποία θαρραλέα αναγνώρισε -και έκανε και κάνει το δέον με κόπο και πόνο- όμως δεν είναι η ίδια το πρόβλημα.
Το πρόβλημα αφορά συνολικά την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις δομές της Ευρωζώνης. Και δεν μπορεί τρία χρόνια τώρα να μεμψιμοιρεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, επιτρέποντας να αμφισβητείται το Ευρώ από τις αγορές, ενώ διογκώνονται οι αρνητικές συνέπειες μιας ολιγωρίας που κοστίζει ακριβά στους λαούς της.
Έχει αποδειχθεί περίτρανα πια ότι το πρόβλημα έχει ευρωπαϊκές διαστάσεις. Η λύση πρέπει να δοθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ίδια η Ευρώπη δεν πρέπει και δεν μπορεί να φοβάται και να υποτιμά τις δικές της δυνατότητες επίλυσης της κρίσης."

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον Άκη ‘’ΤΡΕΜΟΥΝ ‘’ όλοι….
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.

Κάθε διακίνηση μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή , φοροαποφυγή , ή, και κάθε μορφής παράνομη απόκρυψη εσόδων από κάθε πηγή , αποκαλύπτεται άμεσα με τους νόμους του Γιώργου Παπακωνσταντίνου , και οι παραβάτες συλλαμβάνονται ‘’όσο ψηλά’’ κι αν βρίσκονται. Τα παραδείγματα είναι πολλά και ΜΕΓΑΛΑ!!!! Για πρώτη φορά οι πολιτικοί δεν μπορούν ούτε να κρύψουν, ούτε να κρυφτούν.
Μετά τον Άκη ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ,
μεγαλοδικηγόροι, μεγαλογιατροί, μεγαλοεργολάβοι, πολιτικοί, πολιτικάντηδες, μεγαλοδημοσιογράφοι, υπάλληλοι, και όλοι οι χρυσοφονιάδες της νύχτας.
Ξέρουν ότι ο Γιώργος και οι συνεργάτες του, ψήφισαν εκείνους τους νόμους που είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ !!! του αδύναμου Έλληνα.
Ψήφισε τον νόμο που κανείς κλέφτης δεν μπορεί να ‘’χορτάσει’’ πλέον από τα κλεμμένα ! Και τώρα που ‘’ξέρουμε’’ πόσα ακίνητα έχεις, θα μας πεις πως τα απέκτησες???
Λογικά και φοροδοτικά ισότιμα για όλους θα ΠΡΕΠΕΙ να μάθουμε ποιοι μας ΕΚΛΕΒΑΝ ! Η μεγάλη ώρα πλησιάζει να δούμε πόσοι ελάχιστοι έντιμοι δημόσιοι άντρες υπάρχουν?
Ανεξάρτητα από την ανίκανη διακυβέρνηση των ‘’ετεροβαρών’’ βαρόνων, την υπέρμετρη και αψυχολόγητη φορολόγηση, που είναι αποτέλεσμα συμφωνιών του Σαμαρά και του Βενιζέλου με τους ‘’ΜΠΑΡΟΖΟΥΣ’’, προκειμένου να αρπάξουν ότι μπορούν από το αίμα των ελλήνων φορολογούμενων, έρχεται η ώρα όπου πλέον το κράτος, θα αρχίσει να λειτουργεί με ευνομία , ισονομία και φοροδοτική ισότητα αφού
ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.