slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ρόμπα κάνει τη Δούρου η Πυροσβεστική!! «Είχαμε στείλει πρόσκληση, δεν ανταποκρίθηκε ούτε για επιβεβαίωση».


Οι καταγγελίες της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή (27/10) ότι δεν προσκλήθηκε στην εκδήλωση για την παρουσίαση των στοιχείων της αντιπυρικής περιόδου, διαψεύδονται από το Πυροσβεστικό Σώμα.
Πηγές του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος σημειώνουν πως απεστάλη πρόσκληση στο γραφείο της- Λ.Συγγρού- με την Υπηρεσιακή αλληλογραφία, η οποία παραδόθηκε στη γραμματεία της. Επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματεία της Περιφερειάρχη, για την επιβεβαίωση της παραλαβής, και ανήμερα της εκδήλωσης (20/10) απάντησε ότι θα ενημέρωναν αν στην εκδήλωση θα πήγαινε η Περιφερειάρχης ή εκπρόσωπος της Περιφέρειας.
Κύκλοι του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με τις δημόσιες αναφορές της Ρένας Δούρου, η οποια αναφερθηκε και στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς το βράδυ της θεομηνίας (24/10) για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και των καταστροφών, στην οποία δεν ειχε προσκληθεί να παραστεί, αποδίδοντας ευθύνες στην Υπηρεσία, η οποία ενημερώθηκε για τη διεξαγωγή της σύσκεψης από τι γραφείο του Πρωθυπουργού, ο οποίος επέστρεψε εσπευσμένα από τις Βρυξέλλες.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι πληροφοριες επισης λενε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΟΥΡΟΥ ζητησαν παρελασεις σε κλειστο κυκλο για να μην δουμε τις εκδηλωσεις λατρειας του κοσμου στους υπαλληλους της μερκελ, και η κυβερνηση σαν δημοκρατες που ειναι το σεβαστηκε και υπεκυψε στις επιθυμιες της Δουρου, αληθεια ναξιε ο κεφαλογιαννης ηταν σε καποια παρελαση ? ενημερωσε μας γιατι ειχαμε φαγουρα

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΚΑΘΑΡΊΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΠΆΡΕΙΣ Η ΡΈΝΑ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΉΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΆ