slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ! Ο ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει τα ψηφοδέλτια σε όσους καταψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας


«Όποιοι από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, της ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητοι καταψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μετά κατέβουν ως υποψήφιοι βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αργυρώνητοι!».
«Βαράτε στο ψαχνό!». Αυτό θα μπορούσε να είναι το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιλέγει τη μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση, προκειμένου να την εμποδίσει να βρει τους 180 βουλευτές που χρειάζονται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ετσι, μετά τους βαρείς υπαινιγμούς του Πάνου Σκουρλέτη ότι βουλευτές χρηματίζονται για να ψηφίσουν υπέρ του Προέδρου της Δημοκρατίας -υπαινιγμός που έφερε εισαγγελική παρέμβαση της Ευτέρπης Κουτζαμάνη- ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, προχώρησε σήμερα ένα βήμα παραπέρα.

Ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στον Real FM, ουσιαστικά άνοιξε τα ψηφοδέλτια σε όσους βουλευτές καταψηφίσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και παράλληλα προειδοποίησε πως όσοι πουν «ναι» θα κόψουν τις γέφυρες με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είναι διακηρυγμένη επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ η ευρύτερη συμπαράταξη των δυνάμεων στην πορεία προς τις εκλογές. Δεν νομίζω ότι κανείς θα εκπλαγεί αν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ βρεθούν δυνάμεις ευρύτερες που αυτή τη στιγμή δεν είναι στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε, διευκρινίζοντας ότι «εάν κάποιος δεν θεωρήσει ότι είναι σημαντικό να τερματιστεί αυτή η πολιτική και ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κόβει τις γέφυρες συνεργασίας μαζί μας».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καλαντζής, ο οποίος αντεπιτέθηκε λέγοντας:

«Όποιοι από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, της ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητοι καταψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μετά κατέβουν ως υποψήφιοι βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αργυρώνητοι!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: