slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ: O Σκουρλέτης αποκηρύσσει τον Λαπαβίτσα


Σε μια ευθεία προσπάθεια αποκήρυξης και αποδόμησης του Κώστα Λαπαβίτσα προχώρησε την Τρίτη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Ο κ. Σκουρλέτης συγκεκριμένα απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο που του έκανε ερώτηση, σε εκπομπή του ΜΕGΑ, σχετικά με την κριτική στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά από τον κ. Λαπαβίτσα είπε δεικτικά: «Συγγνώμη, δικοί μας άνθρωποι, νόμιζα ότι λέτε για στελέχη... Ο κ. Λαπαβίτσας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ασκήσει δριμύτατη κριτική στο πρόγραμμά μας και σε ό,τι έχουμε πει. Διαφωνεί με όλη την ανάλυση που κάνουμε στο ζήτημα της κρίσης. Γιατί επικαλείστε.. Ακούω και από τα ρεπορτάζ.. μα ο κ. Λαπαβίτσας... Μα ο κ. Λαπαβίτσας είχε υποστηρίξει τον κ. Αλαβάνο, ήταν από εκείνες τις δυνάμεις της αριστεράς που έχουν μια άλλη αντίληψη για την Ευρώπη.. Έτσι δεν είναι;.. Τώρα πώς το επικαλείστε;» ασκώντας εμμέσως κριτική και στις θέσεις για την οικονομία του Αριστερού Ρεύματος.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Λαπαβίτσας θεωρείται ο εκλεκτός της Αριστερού Ρεύματος και του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, είχε υποδειχθεί μάλιστα για υποψήφιος ευρωβουλευτής αλλά «κόπηκε» με εντολή του προέδρου του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: