slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑΞΟΥ


Αγαπητοί συγχωριανοί και μέλη του Συλλόγου μας,
Σας ενημερώνουμε ότι η διετής πορεία του Δ.Σ. του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου, από το Νοέμβριο του 2012 έως το Σεπτέμβριο του 2014, έφτασε στο τέλος της. Σύμφωνα με το καταστατικό, απαιτείται η πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης, το Ανώτατο Όργανο του Συλλόγου, η οποία και θα διεξαχθεί στη λέσχη του Συλλόγου, Ανδριτσαίνης 51 & Ορφέως στο Γαλάτσι. Σας ζητούμε εκ των προτέρων να μας συγχωρήσετε για το γεγονός, ότι αδυνατούμε λόγω οικονομικής δυσκολίας, να..... αποστείλουμε ατομικές προσκλήσεις. Επαφιέμεθα στην ηλεκτρονική επικοινωνία, η οποία είναι ευρέως διαδεδομένη και στην πραγματοποίηση προσωπικών τηλεφώνων στα μέλη μας.



Θέματα που θα συζητηθούν:

1. Ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός των 2 χρόνων

2. Το φλέγον πρόβλημα της απουσίας γιατρού από τ’ Απεράθου

3. Μείωση της οικονομικής εισφοράς των μελών στο Σύλλογο

4. Στο τέλος, θα αποφασιστεί από τη Συνέλευση η διενέργεια Εκλογών.

Είναι επιτακτική η παρουσία σας και η «φωνή» σας, αφού χωρίς εσάς είναι αδύνατο να προχωρήσει η σημαντική αυτή διαδικασία. Σας παραθέτουμε τις ημερομηνίες των Γ.Σ., σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, καθώς και την καταληκτική ημερομηνία της Γ.Σ:

1. Κυριακή 21/9, ώρα 11:00 π.μ.

2. Κυριακή 28/9, ώρα 11:00 π.μ.

3. Κυριακή 5/10, ώρα 11:00 π.μ. (καταληκτική ημερομηνία)

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξή και την αγάπη σας, σε έναν Σύλλογο με τόσο σπουδαία και δημιουργική πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Με την προσπάθεια όλων μας, αλλά κυρίως χάρη σε εσάς, τα μέλη του, διατήρησε το πολιτιστικό του χρώμα και άσβεστο το «πάθος» των Απεραθιτών που ζουν στην Αθήνα, για τον Τόπο μας, τ’ Απεράθου.


Για το Δ.Σ



Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας


Μάρκος Μαργαρίτης Μαρουδιά Σταυριανού

Δεν υπάρχουν σχόλια: