slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΕ ΒΙΟΛΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ «Αθάνατος» ο Ματθαίος Μάντζιος


Τραγικές φιγούρες οι γονείς, η μνηστή και οι συγγενείς του 33χρονου αρχιπυροσβέστη, οι οποίοι ακόμη και τώρα αδυνατούν να πιστέψουν το τραγικό συμβάν. Στην τελετή δίνουν το παρών και δεκάδες συνάδελφοι, οι οποίοι ήρθαν να αποτίσουν τον ύστατο φόρο τιμής στον ηρωικό πυροσβέστη.

Βουβό πένθος στην τελευταία πράξη του δράματος του αποχαιρετισμού του 33χρονου ηρωικού πυροσβέστη Ματθαίου Μάντζιου. Εκατοντάδες φίλοι και συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα συνόδευσαν με βιολί και λαούτο τον ηρωικό πυροσβέστη από την κατοικία του στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου φωνάζοντας «αθάνατος».

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέσθηκε σε κλίμα ανείπωτης θλίψης στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων στη συνοικία Ηπειρώτικα της Λάρισας και ακολούθησε η ταφή στο Κοιμητήριο Λάρισας.

Στην ακολουθία παραβρέθηκαν ο
γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Βασίλης Παπαγεωργίου, ο υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Χαράλαμπος Αφάλης, ο συντονιστής Βορείου Ελλάδος του Πυροσβεστικού Σώματος υποστράτηγος Δημήτριος Πιεράκος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο βουλευτής Λαρίσης Χρήστος Κέλλας, ο πρώην βουλευτής Πέτρος Μαντούβαλος κ.α.











Διαβάστε επίσης

Σε κλίμα ανείπωτης θλίψης πραγματοποιείται αυτή την ώρα η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 33χρονο αρχιπυροσβέστη Ματθαίο Μάντζιο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων στη συνοικία Ηπειρώτικα της Λάρισας.



Ο Ματθαίο Μάντζιος έπεσε εν ώρα καθήκοντος, την ώρα της μεγάλης φωτιάς σε πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο, όπου έχασε τη ζωή της και μια 44χρονη γυναίκα.



Τραγικές φιγούρες οι γονείς, η μνηστή και οι συγγενείς του 33χρονου αρχιπυροσβέστη, οι οποίοι ακόμη και τώρα αδυνατούν να πιστέψουν το τραγικό συμβάν.

Στην τελετή δίνουν το παρών και δεκάδες συνάδελφοι, οι οποίοι ήρθαν να αποτίσουν τον ύστατο φόρο τιμής στον ηρωικό πυροσβέστη.











http://www.larissanet.gr/2014/09/15/athanatos-o-matthaios-mantzios/

Δεν υπάρχουν σχόλια: