slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΒΙΝΤΕΟ-Συνταξιούχος φωνάζει στον Τσίπρα και εκείνος τον γράφει στην .....


Εκτός αν κατάλαβε ότι αυτός που του φώναξε "πεινάει ο κόσμος" τον δούλευε...

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να δεσμεύτηκε στην ΔΕΘ να απαλύνει τον πόνο και τις τσέπες των Ελλήνων από τα σκληρά μέτρα και τα μνημόνια, ωστόσο η στάση του απέναντι σε έναν...
συνταξιούχο προκάλεσε ερωτήματα!

Το περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα περίπτερα της ΔΕΘ και συγκεκριμένα εκεί όπου εκτίθεται τμήμα του Αρχείου Μαλαμίδη. Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως φαίνεται στο ντοκουμέντο, σφύριξε αδιάφορα, όταν ένας πολίτης, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στα περίπτερα της ΔΕΘ, του φώναξε: «Ο κόσμος πεινάει».

Όπως φαίνεται στο ΒΙΝΤΕΟ που ανέβασε η ιστοσελίδα thestival.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντέδρασε καθόλου στο παράπονο του συνταξιούχου, ούτε σχολίασε, ούτε έκανε κάποιο νεύμα για να δει από πού προέρχονταν αυτή η φωνή, ήταν σαν να μην άκουγε! Μάλιστα ο κ.Τσίπρας συνέχισε απτόητος την ξενάγηση του στον χώρο!

Λέτε ο πρόεδρος να είχε βαρύνει από τα μπουρέκια, τους μεζέδες και τα κρασιά της Θεσσαλονίκης για αυτό και δεν απάντησε στον συνταξιούχο; Όπως και να χει, μόνο μια τέτοια δικαιολογία θα δεχόταν ένας Σαλονικιός για την αδιαφορία του προέδρου, όλα τα άλλα δεν μπορούν να τα χωνέψουν οι Βορειοελλαδίτες!




star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: