slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος στο να μπουν οι γενοκτονίες Ελλήνων στο αντιρατσιστικό


Εννοείται ότι οι πατριώτες του κ@λου δεν θα σχολιάσουν μιας και γι'αυτούς "πρωδωταις" είναι μόνο η ΝΔ κι ο Σαμαράς

Σε αλλαγές στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, με στόχο την κάμψη των εσωκομματικών αντιδράσεων στη ΝΔ αλλά και αυτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, προχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου και αφού τις ανακοίνωσε πήρε το λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ για να πει πως διαφωνεί με οτιδήποτε προστατεύει το έθνος και την Ελλάδα.

Μετά τις διευκρινήσεις Αθανασίου μέσω των αλλαγών που κατέθεσε, ότι πέρα από τους αρνητές του Ολοκαυτώματος θα τιμωρείται πλέον και όποιος επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται τις γενοκτονίες που έχει αναγνωρίσει η Ελληνική Βουλή, (των Ποντίων, των Αρμενίων, των Μικρασιατών κλπ). το λόγο πήρε η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, η Βασιλική Κατριβάνου δήλωσε ικανοποιημένη για τις προσθήκες στο νομοσχέδιο σχετικά με τις αξιόποινες πράξεις με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος με τις αλλαγές στο θέμα των γενοκτονιών.

«Για οποιαδήποτε άρνηση εγκλημάτων δεν μπορούμε να ποινικοποιήσουμε το λόγο και το φρόνημα. Και απέναντι στα θύματα των Ποντίων και των Αρμενίων – τιμάμε αυτά τα θύματα – όμως λέμε ότι αυτό δεν μπορεί να είναι αντικείμενο καπηλείας ή εθνικής πλειοδοσίας.

»Είναι θέμα των επιστημόνων να αποδείξουν αν είναι γενοκτονία ή εθνοκάθαρση» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: