slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου στις σημερινές δηλώσεις του Γ. Πουσσαίου και Ι. Μαχαιρίδη..


Θα χαιρόμουν πολύ και δεν θα είχα τον παραμικρό ενδοιασμό να το δηλώσω, εάν ίσχυαν αυτά που ο κ. Πουσσαίος δήλωσε σήμερα. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τους Η/Υ θα χαιρόμουν να τα επιβεβαίωναν και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες που αναφέρει στις σημερινές δηλώσεις.
Δυστυχώς η πραγματικότητα τον διαψεύδει.

Την δε σύμπτωση αυτό να έχει συμβεί οριζόντια και ταυτόχρονα σε όλη την έκταση της Π.Ν.Α. μπορούν να την κρίνουν και να την αξιολογήσουν και μικρά παιδιά!

Απάντηση Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου στην σημερινή δήλωση του επικεφαλής της μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη

Ένα  μικρό, μόνο και από ότι φαίνεται και πρώτο, δείγμα των ενημερώσεων που λάβαμε από την απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή είναι και το γεγονός πως δύο ημέρες αφότου αναλάβαμε, ανακαλύψαμε πως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν διαθέτει Ασφαλιστική Ενημερότητα από τον Φεβρουάριο μήνα και αδυνατεί να εισπράξει στα ταμεία της αρκετές χιλιάδες ευρώ που τα έχει απόλυτη ανάγκη. Προφανώς για τον κ. Μαχαιρίδη και τους συνεργάτες του η λέξη «ενημέρωση» συνάδει με τη λέξη «επίσκεψη» και   η Ασφαλιστική Ενημερότητα αποτελεί ασήμαντη λεπτομέρεια και  «μικρότητα» που απαξίωσε να μας παρουσιάσει και συγκάλυψε!
 Τα συμπεράσματα ανήκουν στην κοινωνία που όπως μας λέει  και ο κ. Μαχαιρίδης είναι μικρή και μας γνωρίζει όλους. Το θέμα είναι αν εκτός της γνωριμίας αυτής, η κοινωνία έχει γνώση και των πράξεών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: