slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λαδένη «Η δουλειά και η υπομονή και η επιμονή θα φέρει τα αποτελέσματα… και τα χαμόγελα»

Ο Πανναξιακός μπαίνει στην 3η εβδομάδα των προπονήσεων και οι αθλήτριες διαπιστώνουν ότι μόνο εύκολη δεν είναι η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού Ζόραν Κόβαζιτς.
Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν απουσίες και όλες δίνουν καθημερινά το παρών στις.....διπλές προπονήσεις με την Αφροδίτη Λαδένη να δίνει το στίγμα λέγοντας «Η δουλειά , η υπομονή και η επιμονή θα φέρει το επιθυμητό αποτελεσμα» και συνέχισε «η προπόνηση με τον κ. Κόβαζιτς είναι διαφορετική σε σχέση μ’ αυτή που είχα συνηθίσει. Μπήκαμε γρήγορα στο γήπεδο και αρχίσαμε την επαφή με τη μπάλα σχεδόν από τη πρώτη ημέρα. Υπάρχει συνδυασμός κινήσεων, κλειστό, στίβος, γυμναστήριο που σε κρατάει συγκεντρωμένη και σε εγρήγορση για να μπορέσεις να είσαι πανέτοιμη όταν έρθει η ώρα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας αρχικά και στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ευρώπη και Ελλάδα».

Η Αφροδίτη Λαδένη συστήνεται με τον τρόπο αυτό στους φιλάθλους του Πανναξιακού. Στα 21 της χρόνια, έχει ήδη ένα καλό βιογραφικό με παρουσία σε ομάδες της Θεσσαλονίκης (Siemens, Εαρινός, Ηρακλής), Αθήνα (ΑΕΚ) ενώ ξεκίνησε την καριέρα της από τη Κατερίνη (Αρχέλαος) και το βόλεϊ της έδωσε την δυνατότητα να πάρει και την πρώτη της υποτροφία (Αριστοτέλειο) ως μαθήτρια Λυκείου. Κι από εκεί η διαδρομή την έχει φέρει στη Νάξο και στον Πανναξιακό ΑΟΝ. Είχε όμως την εμπειρία από πέρυσι όταν και αγωνίστηκε ως αντίπαλος, έστω κι εάν ο χρόνος συμμετοχής της ήταν περιορισμένος. Τι θυμάται από εκείνο το παιχνίδι στη Νάξο; «Μου άρεσε η ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοι, ο τρόπος που μας φιλοξένησαν οι Διοικούντες» Και τι βρήκε; «Μία ομάδα καλα δεμένη, με καλό γήπεδο, ωραίες εγκαταστάσεις και ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά με στόχο να κάνουν την ομάδα καλύτερη και το νησί τους περίφανο»





Ποιο ήταν το σημείο κλειδί ώστε η 21χρονη ακραία να πει ναι στην πρόταση συνεργασίας του Πανναξιακού; «σίγουρα δεν ήταν ένα. Μετά από μία χρονιά στην ΑΕΚ όπου δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής ήθελα να πάρω παιχνίδια, να παίξω. Γνώριζα τον τρόπο δουλειάς του Ζόραν Κόβαζιτς και ότι μπορεί να με βοηθήσει να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και να γίνω καλύτερες. Στο πρώτο παιχνίδι, στη Νάξο, γνώρισα τη πρόεδρο της ομάδας, την Σοφία Βασιλάκη, και εκτίμησα την υπέροχη συμπεριφορά της. Επίσης, μερικές ημέρες νωρίτερα είχε έρθει στο νησί, η Κωνσταντίνα Πασσιά με την οποία είμαστε συμπαίκτες από το Λύκειο στο Αριστοτέλειο. Μαζί στην ΑΕΚ και τώρα στον Πανναξιακό. Μίλησα μαζί της, μου μετέφερε τις εμπειρίες της και αυτό λειτούργησε επίσης θετικά. Αλλά πάνω απ΄ όλα μιλώντας με τους διοικούντες ένιωσα πόσο πολύ με θέλουν εδώ στη Νάξο. Ο τρόπος της προσέγγισης και η επιμονή τους απ την πρώτη στιγμή ήταν εν τέλει το κλειδί για να αποδεχτώ τη πρόταση και να βρίσκομαι τώρα στη Νάξο»
Για το νησί δηλώνει ότι ακόμη δεν ξέρει πολλά πράγματα, δεν έχει το χρόνο για να το ανακαλύψει, όμως οι πρώτες εικόνες είναι πολύ όμορφες « πήγαμε πρόσφατα για φαγητό στο Φιλώτι, ένα χωριό στην ορεινή Νάξο, έχουμε πάει στις κοντινές παραλίες όπως ο Αγ. Γεώργιος αλλα κυρίως μου αρέσουν πολύ τα σοκάκια πόλης, είναι γραφικά και έχει όμορφες παραδοσιακές ταβέρνες με πολύ καλο φαγητό». Η νεαρή αθλητρια δηλώνει εντυπωσιασμένη από τους κατοίκους, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι, κοινωνικοί και ασχολούνται πάρα πολύ με την ομάδα βόλεϊ του νησιού.
Όσο για το στόχο που έχει τη νέα χρονιά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, η 21χρονη Κατερινιώτισσα αναφέρει «σε ατομικο επίπεδο να βελτιωθώ όσο γίνεται περισσότερο, να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και να γίνω καλύτερη. Σε ομαδικό επίπεδο; Να πετύχει η ομάδα μου, τους στόχους που έχουν τεθεί στην αρχή της χρονιάς. Να πάμε δηλαδή πολύ καλύτερα από πέρυσι. Με έχει εξιτάρει το γεγονός ότι δέσαμε πολύ γρήγορα ως ομάδα, το κλίμα είναι άριστο, ο ρυθμός καταιγιστικός όσον αφορά τις προπονήσεις και πίσω απ΄ όλα είναι ο προπονητής μας, ο Ζόραν Κόβαζιτς και οι υπόλοιποι στο τεχνικό επιτελείο»

Τέλος εύχεται καλή αθλητική χρονιά σε όλες και όλους και τους φιλάθλους της Νάξου και του Πανναξιακού να χαμογελούν από την πρώτη έως την τελευταία αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: