Blogger Gadgets

slider

Το gmail του naxios

Στείλτε μας Ειδήσεις-Σχόλια-Παρατηρήσεις-Αρθογραφία Στο email - naxios.blogspot.com@gmail.com Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων Η φωνή της ΝΑΞΟΥ.

Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου - 1ος ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2014


Το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, ο ΣΕΒΑΣ Νάξου και τα Σωματεία ΝΑΞΙΑΚΟΣ και ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ προκηρύσσουν τον 1o Αγώνα Μαραθωνίου Δρόμου, καθώς και αγώνες 10χλμ. και 3χλμ., εκτός σταδίου με την επωνυμία:
«1ος ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2014»
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 13-09-2014, ώρα 09:00 πμ.
2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Νήσος Νάξος – Κυκλάδες
Εκκίνηση: Ώρα 09:00, Κεντρική πλατεία παραλίας Χώρας Νάξου
Τερματισμός: Κεντρική πλατεία παραλίας Χώρας Νάξου
Διαδρομή: 42,195χλμ.: Χώρα – Αμπράμ – Χώρα
3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επίσημοι (εγγεγραμμένοι σε σύλλογο) και ανεπίσημοι (ανεξάρτητοι) αθλητές. Οι αγωνιζόμενοι στο μαραθώνιο δρόμο πρέπει να είναι γεννημένοι το 1995 ή νωρίτερα (≥19 ετών).
Για τους βετεράνους αθλητές (άνω των 30 ετών) οι κατηγορίες θα είναι ανά 10 έτη.
Στο δρόμο των 3χλμ. θα γίνει απονομή νικητών αγοριών / κοριτσιών Λυκείου, Γυμνασίου και Δημοτικού.
4. ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Τα δελτία όλων των αγωνιζομένων που διαθέτουν δελτίο ΣΕΓΑΣ πρέπει να είναι θεωρημένα από Ιατρό όπως ο νόμος ορίζει. Οι αθλητές/-τριες ή μαθητές που δεν έχουν αθλητικό δελτίο υποβάλλουν υποχρεωτικά μαζί με την δήλωση συμμετοχής και δήλωση του Ν 1599/86 η οποία επισυνάπτεται στην προκήρυξη, όπου και θα υπογράφουν το κείμενο της υπεύθυνης δήλωσης.
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ό,τι πιθανόν συμβεί σε οποιονδήποτε από τους συμμετέχοντες αθλητές, κατά τη διάρκεια των αγώνων, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.


5. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ:
Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές, ξεχωριστά άνδρες και γυναίκες, της Γενικής Κατάταξης.
- Στους πρώτους νικητές/-τριες θα απονεμηθούν κύπελλα.
- Στους πρώτους, δεύτερους και τρίτους νικητές/-τριες θα απονεμηθούν επίσης μετάλλια και διπλώματα.
- Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής, μετάλλιο του αγώνα και φανέλλα με τα διακριτικά του αγώνα.


6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν είτε μέσω διαδικτύου σε μήνυμα μέσω facebook SevasNaxou, είτε με e-mail στην διεύθυνση sevasnaxou@hotmail.com είτε με fax: 22850-26321.
Για οποιαδήποτε πληροφορία να απευθύνεστε στο τηλ: 22850-26321, Στάδιο Νάξου (κος. Μανώλης Σαντοριναίος).
Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής για το Μαραθώνιο δρόμο (για τον καλύτερο προγραμματισμό του αγώνα) λήγει στις 10 Σεπτεμβρίου 2014 και θα τηρηθεί αυστηρά .
Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής για τα 10χλμ. και το δρόμο των 3χλμ. λήγει στις 12 Σεπτεμβρίου 2014.


7. ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Τεχνικοί υπεύθυνοι του αγώνα είναι οι κ. Μανώλης Σαντοριναίος, Γιάννης Ξενάκης, Πέτρος Σιδερής (γυμναστής) και Δημήτρης Μανδηλαράς (γυμναστής).


8. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
α) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:
Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τους Τεχνικούς υπευθύνους των αγώνων και τον Αλυτάρχη των αγώνων.
Η διαδρομή έχει αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της πόλης (θα δοθεί χάρτης διαδρομής στους συμμετέχοντες την παραμονή του αγώνα).
Η διαδρομή έχει μετρηθεί από επίσημο μετρητή.
Την ιατρική κάλυψη του αγώνα θα αναλάβει το Γενικό Νοσοκομείο Νάξου.
Για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων θα μεριμνήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Νάξου.
Σε όλη τη διαδρομή του αγώνα θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας των αθλητών (μετά το 5ο km και ανά 5km).
Για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα θα χρησιμοποιηθούν και εθελοντές, τόσο στους σταθμούς τροφοδοσίας όσο και στην εκκίνηση/τερματισμό.
Πρόγραμμα αγώνων:
Παρασκευή 12-09-2014
19:00 - 21:00 Παραλαβή αριθμών, παράδοση υπεύθυνων δηλώσεων και τεχνική παρουσίαση αγώνων στο Στάδιο Νάξου

Σάββατο 13-09-2014
08:00 Παραλαβή αριθμών για όσους δεν τους παρέλαβαν την Παρασκευή και παράδοση υπεύθυνων δηλώσεων
09:00 Εκκίνηση Μαραθωνίου δρόμου
09:30 Εκκίνηση αγώνα 10χλμ.
09:45 Εκκίνηση αγώνα 3χλμ.
13:30 Απονομές
14:00 Λήξη εκδηλώσεων – παράθεση γεύματος στους αθλητές
Οικονομικά: Μετά από συνεννόηση με την οργανωτική επιτροπή και με τους χορηγούς των αγώνων η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν και θα δοθεί χρηματικό πριμ στους 3 πρώτους νικητές των αγώνων (300€ 1η νίκη / 200€ 2η νίκη / 100€ 3η νίκη). Το χρηματικό πριμ ισχύει μόνο για τον Μαραθώνιο.
Ειδικά για όσους θα συμμετέχουν στον Μαραθώνιο Δρόμο θα υπάρξει κάλυψη για μία διανυχτέρευση με γεύμα μετά από συνεννόηση μαζί μας.
Οι διοργανωτές:
ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ – ΣΕΒΑΣ ΝΑΞΟΥ – ΝΑΞΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ/Registration form
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία που ακολουθούν Αγώνισμα: 10000μ 13/9/2014 Χώρα-Εγκαρές-Χώρα
Προσωπικά Στοιχεία Επώνυμο/ Last Name * Όνομα/Name * Όνομα πατρός/ Father's Name * Ημερομηνία Γέννησης/ Birth Date * Εθνικότητα * * Φύλο/Gender * * Διεύθυνση/ Address * ΤΚ/ Postal Code * Πόλη/ City * Νομός * Χώρα διαμονής/ Country of Residence * * Σταθερό Τηλέφωνο/ Tel. * Κινητό Τηλέφωνο/ Cell Phone * Φαξ/fax E-mail * Σύλλογος/Ομάδα/Club
Υπεύθυνη Δήλωση/ Solemn Declaration (Ν 1599/1986)
1. Δηλώνω υπεύθυνα ότι συμμετέχω στο Mαραθώνιο Νάξου-Καμπανέλλειο δρόμο (στα 10000μ) με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να συμμετάσχω στα αγωνίσματα της επιλογής μου. / I certify that I participate in "Naxos marathon race" (10000m) with my absolute personal responsibility having made the necessary medical tests to participate in the events of my choice.
2. Επίσης, παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν σωματική, υλική ή ηθική μου βλάβη από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας μου από τους διοργανωτές, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους χορηγούς του αγώνα. / Also, I waive all claims against the organizers for any physical, material or moral harm me from any cause and consent to the free use of the name / picture of my organizers, the media and the sponsors of the race. 3. Δηλώνω ότι έχω διαβάσει όλους τους όρους συμμετοχής και τις σχετικές πληροφορίες και τις αποδέχομαι. / I certify that I have read all the eligibility criteria and relevant information and accept.
Ονοματεπώνυμο/name


Υπογραφή/sign

Δεν υπάρχουν σχόλια :