slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τους γονείς των συμμετεχόντων στους "Πυρήνες της Φωτιάς" προσκάλεσε στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες]


Οι γονείς των φυλακισμένων μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» βρέθηκαν στα θεωρεία της Ολομέλειας της Βουλής προκειμένου να ...παρακολουθήσουν το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για το Ποινικό και Σωφρονιστικό Κώδικα.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς βρέθηκαν στην Βουλή μετά από πρόσκληση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ καθώς το αντικείμενο της συζήτησης τους αφορά άμεσα.

Να σημειωθεί ότι το νομοσχέδιο, προβλέπει την δημιουργία φυλακών υψίστης ασφάλειας στον Δομοκό στις οποίες θα οδηγηθούν και κρατούμενοι με τρομοκρατική δράση. Σε αυτά τα σωφρονιστικά ιδρύματα θα επιβάλλονται αυστηρότερες συνθήκες κράτησης καθώς οι κρατούμενοι δεν θα έχουν επισκεπτήρια, τηλεφωνικές επικοινωνίες κ.α.





Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΑΚΙΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΡΤΟΠΑΡΑΘΥΡΑ.