slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τους δουλεύει ο υπόδικος Ν.Φωτόπουλος . Μόλις τέλειωσε η ΑΠΕΡΓΙΑ!!!!!! έσκισε το χαρτί της επιστράτευσης και καλεί όποιον θέλει να τον απολύσει...


Σε μια άκρως θεατρική κίνηση προχώρησε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΔΕΗ,Νίκος Φωτόπουλος σκίζοντας το χαρτί τηςεπιστράτευσής του. Ο κ. Φωτόπουλος μάλιστα κάλεσε την κυβέρνηση να τον απολύσει για.... την πράξη του αυτή, μόνο που όπως κι ο ίδιος γνωρίζει κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφού απεργία δεν υφίσταται!«Το σκισμένο χαρτί της επιστράτευσής μου, ως μια μικρή κίνηση τιμής σε αυτούς που αντιστάθηκαν για να είναι η χώρα μας ελεύθερη από τους Γερμανούς κατακτητές, το έχω καταθέσει αντί στεφάνου στο μνημείο των 11 ηρώων μαχητών του ΕΛΑΣ που στις 13.10.1944 έπεσαν, υπερασπιζόμενοι στη μάχη της ηλεκτρικής το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι, που εσείς σήμερα ως υποτακτικοί της ΜΕΡΚΕΛ θέλετε να ξεπουλήσετε στα συμφέροντα».
Με αυτήν τη φράση ολοκληρώνει ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλος σημερινή δήλωσή του, με την οποία ενημερώνει ότι έσκισε «το φύλλο ατομικής επίταξης που του απέστειλε η δικτατορική κυβέρνηση μειοψηφίας»
.http://fonaklas.blogspot.gr/2014/07/blog-post_8559.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΓΑΤΗΣ