slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δείπνο επτά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για αποκαθήλωση Βενιζέλου!


Ο Ευ. Βενιζέλος μπορεί στην τελευταία συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής της Ελιάς να χαρακτήρισε γελοία οποιαδήποτε συζήτηση για αλλαγή ηγεσίας ωστόσο δεν ..
φαίνεται να έχουν την ίδια άποψη τα κορυφαία στελέχη του κόμματος. Συγκεκριμένα επτά βουλευτές συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της Εύης Χριστοφιλοπούλου στη Δροσιά.
Το παρών εκτός από την Εύη Χριστοφιλοπούλου έδωσαν οι Γιάννης Μανιάτης, Τόνια Αντωνίου, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Αθηνά Δρέττα, Χρήστος Πρωτόπαπας και Παντελής Καψής με το συμπέρασμα της συζήτησης να είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών για ένα ιδρυτικό συνέδριο της Κεντροαριστεράς.

Οι συμμετέχοντες, αναμένεται να δημοσιοποιήσουν κείμενο με τις απόψεις και τις υπογραφές και άλλων στελεχών, πιθανότατα στην Κεντρική Επιτροπή που θα συνεδριάσει στα μέσα Ιουλίου. Στο ίδιο κλίμα είναι η Εύα Καϊλή και οι Θανάσης Χειμωνάς, Κυριάκος Πιερρακάκης, Παύλος Χρηστίδης (γραμματέας Νεολαίας). Στο ίδιο κλίμα βρίσκεται η ηγεσία του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών ( Π. Περράκης και Χ. Κονδύλης), ο Σ. Κατσέλος, ο Μ. Επιτροπάκης (από την Κίνηση Μόσιαλου), μέλη της Κεντρικής Επιτροπής κ.α.
http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: