slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ (λέω εγώ τώρα); Στο «στόχαστρο» του ΣΔΟΕ ο Παπαμιμίκος που ως υπεύθυνος ΜΚΟ!

[Για να δούμε τι θα απαντήσει ο Γραμματέαςτης ΝΔ... αν και συνήθως οι πολιτικοί έχουν την αντίληψη "σιγά μην απαντήσω, αύριο θα γίνει κάτι άλλο και θα ξεχαστεί το δικό μου θέμα"... και φυσικά απάντηση δεν είναι "έδωσα εξηγήσεις στο ΣΔΟΕ"... απάντηση είναι η ΜΚΟ δεν πήρε τόσα αλλά τόσα και πήγαν εκεί και εκεί... και φυσικά το θέμα το βάζω (αν και με επιφύλαξη) επειδή εδώ μπαίνουν όλα και κανείς δεν έχει ασυλία ;)]

Η ΜΚΟ «Δίκτυο για τη Δημοκρατία στη Νοτιανατολική Ευρώπη» έλαβε κρατική χρηματοδότηση ύψους 2,5 εκ. ευρώ (λέει ο ύποπτος Λεωτσάκος του bankingnews)! Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών βρίσκεται ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και «εκλεκτός» του Αντ. Σαμαρά, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Το «γαλάζιο» στέλεχος βρίσκεται στο κέντρο των ερευνών του ΣΔΟΕ, καθώς ερευνάται η συμμετοχή του στην Μ.Κ.Ο,. «Δίκτυο για τη Δημοκρατία στη Νοτιανατολική Ευρώπη», η οποία φέρεται να έλαβε χρηματοδότηση ύψους 2,5 εκ. ευρώ για δράσεις, τις οποίες ουδέποτε έφερε εις πέρας.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ως υπεύθυνοι της ΜΚΟ εμφανίζονται οι κ.κ. Ανδρέας Παπαμιμικός, Ηλίας Κουσκουβέλης και Νίκος Βασιλειάδης.

Σημειώνεται πως η ΜΚΟ δραστηριοποιούταν την περίοδο 2001-2010, λαμβάνοντας χρηματοδότηση από το υπουργείο Εξωτερικών, συνολικού ύψους 2,5 εκ. ευρώ! Τη συγκεκριμένη περίοδο, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος εκτελούσε χρέη επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ.

To έγγραφο τoυ ΣΔΟΕ:


www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: