slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΑΞΟΣ: EΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΚΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σήμερα 17/06/ 2014 το Μεικτό Κλιμάκιο για την πάταξη του Παρεμπορίου πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο στις παραλίες της Πλάκας έως του Αγίου Προκοπίου με αποτέλεσμα τη σύλληψη τριών μασέρ και ενός μικροπωλητή. Στόχος της Αστυνομίας ,του Λιμενικού Σώματος και του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου είναι να.... συμβάλουμε στην εξάλειψη του φαινομένου και στον περιορισμό της παράνομης δραστηριότητας στην αγορά που βλάπτουν ουσιαστικά τους επαγγελματίες του νησιού μας. Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος ευχαριστεί την Αστυνομία ,το Λιμενικό Σώμα καθώς και τον εκπρόσωπό του στο Μεικτό Κλιμάκιο Κύριο Γιάννη Τσολάκη για την πολύτιμη βοηθειά τους σ’ένα τόσο δύσκολο έργο όπως είναι η πάταξη του Παρεμπορίου. εμποροεπαγγελματικός σύλλογος νάξου

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ
 Σήμερα  17/06/ 2014  το Μεικτό Κλιμάκιο για την πάταξη του  Παρεμπορίου πραγματοποίησε  αιφνιδιαστικό έλεγχο στις παραλίες της Πλάκας  έως  του  Αγίου Προκοπίου με αποτέλεσμα τη σύλληψη  τριών  μασέρ και ενός  μικροπωλητή.
      Στόχος της Αστυνομίας ,του Λιμενικού Σώματος και του  Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου  είναι να....
συμβάλουμε στην εξάλειψη του φαινομένου και στον περιορισμό της παράνομης  δραστηριότητας  στην αγορά  που  βλάπτουν  ουσιαστικά  τους επαγγελματίες του νησιού μας.

       Ο Εμποροεπαγγελματικός  Σύλλογος ευχαριστεί την Αστυνομία ,το Λιμενικό  Σώμα  καθώς και τον  εκπρόσωπό του στο Μεικτό Κλιμάκιο Κύριο Γιάννη Τσολάκη για την πολύτιμη βοηθειά τους σ’ένα τόσο δύσκολο έργο όπως είναι η πάταξη του Παρεμπορίου.  
εμποροεπαγγελματικός σύλλογος νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια: