slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αιχμές με την Ρούλα

-κ. . Ευάγγελο Βενιζέλο –Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ
Σχετικά με τη δήλωσή σας στη 18η  επέτειο από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου , ότι ο ιδρυτής του κινήματος οικοδόμησε την πολιτική του στην αμετάκλητη  Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας , μήπως να σας υπενθυμίσει κάποιος το σύνθημα :  “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο” με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου σάρωσε στις εκλογές του 1981;                                                                             -κ. . Άδωνη Γεωργιάδη –Πρώην Υπ. Υγείας
Καλά , το ότι μας έχετε συνηθίσει στις κολοτούμπες σας , δεν το αμφισβητεί κανείς , αλλά να βγαίνετε τώρα και να ζητάτε συγνώμη από τον Αντώνη Σαμαρά που τον αποκαλέσατε Μακιαβέλι όταν σας ανακοίνωσε την έξοδο σας από την κυβέρνηση , αυτό πια πάει πολύ …

Μην ανησυχείτε όμως , ο κ. Σαμαράς όχι μόνο σας συγχώρησε αλλά έπλεξε και το εγκώμιο σας , όταν (καθυστερημένα βέβαια )του κάνατε τη χάρη να αποδεχθείτε τη θέση του γραμματέα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ !!
Βρε!!, τι γίνεται γύρω μας κι εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου !!

-κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη –Αριστερή πλατφόρμα ΣΥΡΥΖΑ
Αν νομίζετε κ. Λαφαζάνη μου ότι η μεγάλη επιτυχία στις ευρωεκλογές ηλθε από το 4% του συνασπισμού , ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείτε πριν συνεχίσετε με τις αντιρρήσεις σας για άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ προς το κέντρο .
Φυσικά υπάρχει και η εναλλακτική , η Αριστερή  πλατφόρμα να πάει όσο αριστερά θέλει από μόνη της , ή να ενταχθείτε όλοι στο Κ.Κ.Ε , να ησυχάσουν και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα !!
-site Ε..Αμέ Νάξου
Καλά , πολύ πετυχημένη η σάτυρά σας για την επίσκεψη του Δημάρχου στο Μαξίμου και στον κ. Σαμαρά , με τίτλο : «Νέα μεγάλη επιτυχία Σαμαρά» που μετά τον κινέζο πρωθυπουργό κατάφερε να πείσει το Δήμαρχο Μαν. Μαργαρίτη  να περάσει το κατώφλι του Μαξίμου!
Το καλύτερο απ’ όλα ήταν η αντιπρόταση του πρωθυπουργού, ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων να γίνει στη Μουτσούνα για να μην έλθει και πάλι ο Τσίπρας για διακοπές !!!
Καλόοοο!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: