slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δίκτυα αποχέτευσης παραλιακών οικισμών και εξωτερικά δίκτυα αποχέτευσης Δ.Δ. Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων


Στα πλαίσια κατασκευής του έργου του θέματος, σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 2/6/2014, έχει προγραμματιστεί η έναρξη εργασιών στον δρόμο περιοχής αεροδρομίου (από θέση «Βαγιά» έως αεροδρόμιο). Η εκτέλεση των εργασιών αναμένεται να διαρκέσει περίπου ένα (1) μήνα.
Οι αρχικές εργασίες προετοιμασίας θα διαρκέσουν περίπου 2 ημέρες, ήτοι Δευτέρα 2/6 και Τρίτη 3/6/2014, κατά τη διάρκεια των οποίων θα υπάρχουν περιορισμοί στην....
κυκλοφορία οχημάτων, χωρίς πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας.
Μετά το πέρας των εργασιών προετοιμασίας, ήτοι από το πρωί της Τετάρτης 4/6/2014,θα ξεκινήσουν οι βασικές εργασίες εκσκαφώνοπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, η πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών, από Χώρα Νάξου προς τις παραλίες Αγίας Άννας, Πλάκας, θα πραγματοποιείται μέσω της παραλιακής οδού Άγιος Προκόπιος – Αγία Άννα, ενώ προς τον Άγιο Αρσένιο είτε μέσω της επαρχιακής οδού Χώρα – Γλινάδο, είτε μέσω της οδού Χώρα - Τυροκομείου ΕΑΣ.
Η εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών την παρούσα χρονική περίοδο είναι αναγκαία για τους παρακάτω λόγους:
1. Είναι η μόνη περιοχή παρέμβασης του έργου, στην οποία είναι δυνατή η εκτέλεση εργασιών την παρούσα χρονική περίοδο, καθώς οι άλλες περιοχές που υπολείπονται για την εκτέλεση του έργου βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο Μάραγκας, Πλάκα, Ορκός.
2. Το διάστημα από 1/8/2014 έως και περίπου 30/9/2014, θαυπάρχει αναγκαία παύση του συνόλου των εργασιών του έργου, λόγω αυξημένης κυκλοφορίας κατά την αιχμή τηςτουριστικήςπεριόδου.
3. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και υπάρχουν αυστηρές χρονικές δεσμεύσεις, η παραβίαση των οποίων μπορεί να οδηγήσει σε διακοπή της χρηματοδότησης.
Παρακαλούμε για την κατανόηση των δημοτών και επισκεπτών, και για τη συμμόρφωση και πιστή τήρηση από τους χρήστες της οδού, της εργοταξιακής σήμανσης.

Ο Δήμαρχος
κ.α.α.



Λιανός Δημήτριος
Αντιδήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: