slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δεν παραιτούνται όλοι οι ΠΑΣΟΚοι από την κυβέρνηση να μας αδειάσουν τη γωνιά;


ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ  ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΒΡΕ ΟΥΣΤ
Μέχρι και ο Βενιζέλος είναι δυσαρεστημένος προφανώς γιατί δεν είναι αυτός στο Μαξίμου αλλά περνάει ως επισκέπτης από εκεί...
Υπάρχει μια είδηση από το εξωτερικό η οποία κάνει μεγάλη εντύπωση, ωστόσο, θα μπορούσε να ταιριάζει γάντι και στα όσα συμβαίνουν σήμερα στην κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα, οι επικεφαλής της εταιρείας Riot Games, δημιουργοί του δημοφιλούς PC παιχνιδιού «League of Legends», πληρώνουν στους δυσαρεστημένους υπαλλήλους τους 25.000 δολάρια προκείμενου να ...παραιτηθούν, ακόμα και αν έχουν μόλις προσληφθεί. Και το κάνουν αυτό γιατί δεν θέλουν να έχουν δυσαρεστημένους υπαλλήλους. «Αντί να επιτρέπουμε αναντιστοιχίες να υφίστανται, θέλουμε να τα επιλύουμε γρήγορα. Αυτό είναι καλό για την εταιρεία, και καλό για τον επαγγελματία .... θα μάθουμε από αυτό για να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις προσλήψεων», αναφέρει δήλωση της εταιρείας στο διαδίκτυο.

Πάμε λοιπόν στην μόλις δύο εβδομάδων κυβέρνηση η οποία γέμισε από δυσαρεστημένους και βαριεστημένους. Ο Λοβέρδος λέει δεν κάνει αντάρτικο αλλά έχει δίκιο για την διαθεσιμότητα και θέλει να κάνει ό,τι γουστάρει. Είναι μάλιστα δυσαρεστημένος γιατί πήγε στο Παιδείας κι όχι σε κάποιο οικονομικό υπουργείο.

Ο Κουκουλόπουλος, που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του πριν λίγο καιρό είναι δυσαρεστημένος και δεν θα ψηφίσει για αποκρατικοποιήσεις που προωθούνται όπως η ΔΕΗ. Πιέζεται μάλιστα από συνδικαλιστικά ρετάλια τύπου Φωτόπουλου να μην ψηφίσει.

Δυσαρεστημένος και ο Χρυσοχοϊδης για τη διαθεσιμότητα ενώ οι πληροφορίες μας λένε ότι είναι χολωμένος γιατί του ζητάνε ριζικές αλλαγές στο υπουργείο του και σε ΔΕΚΟ που ελέγχει αλλά αυτός δε θέλει.

Μέχρι και ο Βενιζέλος είναι δυσαρεστημένος προφανώς γιατί δεν είναι αυτός στο Μαξίμου αλλά περνάει ως επισκέπτης από εκεί.

Δυσαρέσκεια επικρατεί και μεταξύ άλλων νεοεισελθόντων υπουργών επειδή δεν έχουν πάρει τις αρμοδιότητες που πίστευαν ότι πρέπει να έχουν.

Μα αν υπάρχουν τόσοι δυσαρεστημένοι γιατί ο αρχηγός, δηλαδή ο πρωθυπουργός δεν τους ανακουφίζει; Διώξ΄ τους πρόεδρε να ησυχάσουμε όλοι. Ή καλύτερα. Δεν παραιτούνται μόνοι τους να μας αδειάσουν τη γωνιά;


www.antinews.gr/POLITIKE/den-paraitountai-oloi-tous-na-mas-adeiasoun-ti-gonia-/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

΄΄Ο Κουκουλόπουλος, που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του΄΄...
Ο παραπάνω κύριος ήταν δήμαρχος Κοζάνης για 19 χρόνια και πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ