slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νησιωτική Πολιτεία: Ο Δήμος αντιμετωπίζει με προχειρότητα τα καίρια ζητήματα του τόπου.

Μέσα σε μόλις λίγες ημέρες απ’ το πέρας των δημοτικών εκλογών άρχισε να ξετυλίγεται το πρόγραμμα του νικηφόρου συνδυασμού.  Οι ίδιοι την αποκάλεσαν μια «μεγαλειώδη» νίκη… Τώρα έχει αρχίσει να καταλαβαίνει μέχρι και ο τελευταίος δημότης. Μια αναγκαία νίκη ήταν λοιπόν…  Μία νίκη που έπρεπε να επιτευχθεί με κάθε μέσο προκειμένου να εφαρμοστεί το ΑΓΝΩΣΤΟ μέχρι πρότινος πρόγραμμα του συνδυασμού ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και....
του κ. Μαργαρίτη. 
Άραγε πόσοι από τους ψηφοφόρους τους είχαν ενημερωθεί προεκλογικά για το επικείμενο «έργο» του Δήμου δηλαδή την δημιουργία  ΣΜΑ στην περιοχή Ρίκες του Φιλοτίου;
Το περίεργο βέβαια είναι ότι μετά την ανακοίνωση του κ. Πολυκρέτη για την δημιουργία ΣΜΑ, και τον σάλο που προκάλεσε πριν καλά καλά τελειώσουν οι προεκλογικές υποσχέσεις, έσπευσε ο κ. Κρασσάς να διαψεύσει τα λεγόμενα του μέλους της παράταξής του, βάλλοντας κατά πάντων εκτός βέβαια του κύριου υπευθύνου αυτού του έργου, του κ. Δημάρχου, αλλά και του κ. Πολυκρέτη που το προανήγγειλε.
Ήδη η δημοτική αρχή βρίσκεται σε πανικό, προσπαθώντας με κατηγορίες, ανούσιες φαμφαρολογίες και σπασμωδικές κινήσεις να συγκαλύψει την ασυνεννοησία και την προχειρότητα που αντιμετωπίζει ζητήματα καίριας σημασίας για τον τόπο. Διαπιστώσαμε όλοι εξάλλου ότι μάλλον ο κάθε εκλεγμένος Δημοτικός ή Τοπικός σύμβουλος του Κ. Μαργαρίτη έχει διαφορετικό «πρόγραμμα» στο μυαλό του.
Η Νησιωτική Πολιτεία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, καταδικάζοντας κάθε προσπάθεια παραπλάνησης των δημοτών και επιμένοντας στις θέσεις της για διαφάνεια και χρηστή διοίκηση του Δήμου δηλώνει για άλλη μια φορά ότι θα βρίσκεται δίπλα στους δημότες, για την προάσπιση των συμφερόντων τους. Θα είμαστε απέναντί σε οποιαδήποτε απόφαση ειλημμένη ή μη η οποία θα βλάπτει τα συμφέροντα του τόπου αλλά και πρωτοπόροι και θερμοί αγωνιστές για την επίτευξη κάθε τι που θα συμβάλει στην ανάπτυξη της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.

                                                                                          Από το γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: