slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"ΒΟΜΒΑ" ο Σταματίου στο Φιλώτι

Μεταγραφική βόμβα πραγματοποίησε ο ΑΜΣ Φιλωτίου, που ύστερα από μεθοδικές κινήσεις της διοίκησης του ήρθε σε συμφωνία με τον 1ο σκόρερ της περσινής περιόδου Ιάκωβο Σταματίου, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα ντυθεί στα "Κυανέρυθρα", αποτελώντας τη μεγαλύτερη μεταγραφική επιτυχία στην ιστορία της ομάδας της ορεινής Νάξου.
Η κίνηση αυτή αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία για τον ΑΜΣ Φιλωτίου, καθώς ο Ιάκωβος Σταματίου, μετά ακόμη μία επιτυχημένη χρονιά που είχε στον ΑΟ Σύρου (18 γκολ), φέρεται να είχε πολλές προτάσεις,τόσο από ομάδες των Κυκλάδων, όσο και από ομάδες της Γ΄Εθνικής και του τοπικού της Αθήνας και του Πειραιά.


Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος προτίμησε να μείνει στη Νάξο και να πει το ναι στον ΑΜΣ Φιλωτίου για χάρη της οικογένειας του, αφού είναι γνωστό ότι η σύζυγος του κατάγεται από το νησί.

Ο 27χρονος Στράϊκερ Ιάκωβος Σταματίου τη σεζόν 2012 -2013 ήταν ο πρώτος σκόρερ Πανελληνίως με 38 τέρματα με τη φανέλα της ΑΕ Περάματος. Το βιογραφικό του παίκτη είναι πλούσιο, μετρώντας 65 συμμετοχές ως επαγγελματίας στη Β’ και τη Γ’ Εθνική, με την φανέλα του Χαϊδαρίου, όπου πέτυχε 28 τέρματα. Ενώ αργότερα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων αγωνίστηκε σε ομάδες της Δ’ Εθνικής, όπως τον Πανελευσινιακό, την Κω και τον Πανναξιακό και πέρυσι στον ΑΟ Σύρου.

Παρά τη τελική συμφωνία η επίσημη παρουσίαση του παίκτη θα καθυστερήσει κάπως, αφού στις 8 Ιουνίου ο Ιάκωβος Σταματίου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για την τέλεση του θρησκευτικού του γάμου, αλλά και την βάπτιση της κορούλας του.

Το sportcyclades.gr μίλησε με τον Ιάκωβο Σταματίου, ο οποίος επιβεβαίωσε την οριστική συμφωνία του με τον ΑΜΣ Φιλωτίου, ευχαριστώντας την διοίκηση της νέας του ομάδας, ενώ το ραντεβού μας ανανεώθηκε για την επίσημη παρουσίαση, όπου δεσμεύτηκε να μας μιλήσει για την απόφαση του.

Δείτε μερικά από τα γκολ που πέτυχε ο Ιάκωβος Σταματίου την περσινή σεζόν με τη φανέλα του ΑΟ Σύρου





Παλαιότερα γκολ από ΑΕ Περάματος και Πανναξιακό





Φωτογραφίες από τη Β΄Εθνική στο Χαϊδάρι

Δεν υπάρχουν σχόλια: