slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λαχτάρισαν εν πλω - Μετατοπίστηκε απο νταλίκα το φορτίο


Αναστάτωση προκλήθηκε του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ», που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Σύρος-Πάρος-Νάξος - Αμοργός (Κατάπολα & Αιγιάλη)-Ηρακλειά-Σχοινούσα-Κουφονήσι-Δονούσα-Αστυπάλαια, λόγω της μεγάλης κακοκαιρίας.
Σημειώνεται ότι δόθηκε άδεια απόπλου για τα νησιά των Κυκλάδων παρόλο που η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει για έκτακτα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.....


Η κατάσταση που επικρατούσε μεσοπέλαγα ήταν δραματική, Καρέκλες, τραπέζια, μέχρι και την μηχανή του καφέ από το κυλικείου την ''έψαχναν''.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια γυναίκα τραυματίστηκε αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά.

Η ίδια κατάσταση επικρατούσε και στο γκαράζ του πλοίου ήταν ακριβώς ίδια και χειρότερη. Με φορτίο από νταλίκες να μετατοπίζεται γεγονός που καθυστέρησε την αποβίβαση οχημάτων στη Σύρο και τον απόπλου του πλοίου.

Πάντως η λαχτάρα του κόσμου δεν επηρέασε το καπετάνιο, που με το πλήρωμα του έβγαλαν σε πέρας τα προβλήματα που συνάντησαν μεσοπέλαγα.

΄Παντως όλοι όσοι ενεπλάκησαν σε αυτή την συντονισμένη προσπάθεια, τους αξίζουν συγχαρητήρια και ιδιαίτερα στο κόσμο που σίγουρα το ταξίδι θα τους μείνει αξέχαστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: