slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νίκος Μαϊτός :«Απάντησε κοινέ συκοφάντη και λασπολόγε Δήμαρχε»

Κατά  τη διάρκεια συνέντευξή του, στο Μεσόγειος 105.4, ο Μανώλης  Μαργαρίτης αναφερόμενος στην ΕΑΣ Νάξου επισήμανε ως πολύ θετικό το γεγονός ότι  λειτουργεί και προσφέρει τα μέγιστα στη Νάξο. Στη συνεχεία  ανάφερε  πως είναι δυσάρεστο κάποιοι να την "χρησιμοποιούν" ως εργαλείο για πολιτικές σκοπιμότητες και δημοσιοποίησε  έγγραφο  που αναφέρεται στη σύζυγο του επικεφαλής της Νησιωτικής Πολιτείας Νίκου Μαϊτού και την εργασία της. Έθεσε   το ερώτημα, αν η σύζυγος του κ. Μαϊτού είναι υπάλληλος της ΕΑΣ, που αποσπάστηκε στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ)...
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου Μαϊτού:
Λυπάμαι που αναγκάζομαι να καταγγείλω έναν πανικόβλητο Δήμαρχο ως κοινό ψεύτη και συκοφάντη. Έναν Δήμαρχο που δεν διστάζει να τα βάλει μ΄ έναν ιδιωτικό υπάλληλο και έναν σημαντικό θεσμό του νησιού ( ΕΑΣ ) προσπαθώντας να σώσει μια παρτίδα που νοιώθει ήδη ότι την έχει....

χάσει.
Μέρες τώρα έχουμε την πληροφορία ότι κάτι προσπαθούν να ¨κατασκευάσουν¨ για να αποτρέψουν τη διαφαινόμενη συντριπτική ήττα τους.
Τι ακριβώς καταγγέλλεις συκοφάντη Δήμαρχε; Που ακριβώς υπάρχει κάτι το μεμπτό; Που είναι η παρανομία στην πρόσληψη και την απόσπαση ενός υπαλλήλου από την ΕΑΣ που μάλιστα ξέρεις αλλά αποκρύβεις ότι δεν πληρώνεται από αυτήν;

Αντί να απολογηθείς για τις δεκάδες καταγγελίες για τις μεταδημοτεύσεις, για το μη δημοσιουποιούμενο πόθεν έσχες σου, για τις απειλές και τους εκβιασμούς σε υπαλλήλους του Δήμου, για την εξυπηρέτηση των ιδιωτικών συμφερόντων με την παράνομη πολιτική της μπετονιέρας και των ηλεκτροδοτήσεων σε βάρος της κοινωνίας και των οικονομικών του Δήμου, παρουσιάζεις ως τι άραγε απολύτως νόμιμες διοικητικές πράξεις υπογεγραμμένες μάλιστα από το 2004 από τον πρώην υπουργό Γεωργίας κ. Μπασιάκο του δικού σου κόμματος.

Και το κάνεις στο τελευταίο δευτερόλεπτο του προεκλογικού αγώνα ελπίζοντας ότι δεν θα υπάρξει χρόνος αποκάλυψης της βρώμικης τακτικής σου.

Φασιστικές και γκεμπελίστικες μέθοδοι (ρίξε ρίξε λάσπη κάτι θα μείνει) που έχει απορρίψει τελεσίδικα η κοινωνία και γυρίζουν τον τόπο σε αλήστου μνήμης εποχές.

Και μόνο οι σημερινές αντιδράσεις εντός της παράταξης σου για τη χρήση τέτοιων μεθόδων θα έφταναν να καλύψουν την όποια δική μας αντίδραση.

Όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και οι κοινοί συκοφάντες και διαστρεβλωτές της αλήθειας σε δύο μέρες θα βρεθούν εκεί που τους αξίζει.



Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Νίκος Μαϊτός

Δεν υπάρχουν σχόλια: