slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ .


ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ                                                                                              


Οι πρώτοι του συνδυασμού Νίκου Μαϊτού

Δημοσίευση: 21.05.2014, 13:28
Τελευταία Ενημέρωση: 21.05.2014, 14:31

Με τη διαδικασία της επίσημης ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων να μην έχει μέχρι στιγμής ολοκληρωθεί, το Naxos News, δημοσιεύει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τους πρώτους του συνδυασμού του Νίκου Μαϊτού, παρ’ ότι φαίνεται να μην είναι βέβαιο, ότι όσοι έλαβαν τις περισσότερες ψήφους θα είναι απαραίτητα και εκείνοι που θα καταλάβουν τις θέσεις των εδράνων του δημοτικού συμβουλίου κατά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής τον ερχόμενο Σεπτέμβριο...
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Naxos News, την επομένη του α΄γύρου των δημοτικών εκλογών, δηλαδή τη Δευτέρα 19 Μαΐου, κατά τη συνάντηση που είχε ο συνδυασμός του Νίκου Μαϊτού για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, συνέβη το εξής:

Ο επικεφαλής της Νησιωτικής Πολιτείας, ζήτησε από όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους τόσο στην εκλογική ενότητα Νάξου, όσο και στην εκλογική ενότητα Δρυμαλίας, να θέσουν από εκείνη τη στιγμή στη διάθεσή του τις παραιτήσεις τους, ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών κατά το β΄ γύρο της 25ης Μαΐου και ανεξαρτήτως αν οι ίδιοι έχουν εκλεγεί ή είναι επιλαχόντες.

Ο σκοπός αυτής της -τουλάχιστον πρωτόγνωρης- κίνησης, όπως εξηγήθηκε προς τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους από τον κ. Νίκο Μαϊτό, έχει ως σκοπό, να αναλάβουν ως δημοτικοί σύμβουλοι εκείνοι που ο ίδιος θα επιλέξει με γνώμονα τις αναγκαιότητες που θα προκύψουν κατά την παρουσία της κίνησής του στο δήμο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όχι μόνο δεν διαφώνησε κανείς να θέσει στη διάθεση του επικεφαλής του συνδυασμού την παραίτησή του, αλλά ο πρώτος που δήλωσε ότι ανεπιφύλακτα συμφωνεί και θέτει την παραίτησή του στη διάθεση του κ. Μαϊτού ήταν ο κ. Νίκος Μαράκης και ακολούθησαν ο Γιώργος Καραμανής, ο Νίκος Φραγκίσκος, ο Νίκος Χουζούρης και όλοι οι υπόλοιποι.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ  Naxos News

Δεν υπάρχουν σχόλια: