slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήλωση Κωνσταντίνου Π. Κουκά για την εκλογή του ως Δήμαρχος Μυκόνου



Μυκονιάτισσες και Μυκονιάτες, κάτοικοι του νησιού μας,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όσους πίστεψαν από την αρχή για την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου Συνδυασμού, που θα υπερέβαινε τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος και θα σηματοδοτούσε την ανάγκη για μία νέα αρχή.

Σε όσους αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και σε όσους εμπιστεύτηκαν τις αρχές και τις αξίες της Πρωτοβουλίας Δράσης.

Σε όλους τους φίλους και συνεργάτες μου, που διέθεσαν πολλές ώρες από τον πολύτιμο χρόνο τους για να συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια.

Σε όσους υποψηφίους από τους άλλους δύο συνδυασμούς παρά την ένταση της προεκλογικής περιόδου διατήρησαν τη ψυχραιμία τους και επέδειξαν ήθος και σοβαρότητα.

Από 1ης Σεπτέμβρη ξεκινά μια νέα εποχή στη διοίκηση του δήμου μας, με ένα νέο ήθος. Συνεργασία, συλλογικότητα, αξιοκρατία, διαφάνεια είναι το μήνυμά μας. Μια πορεία συνεργασίας, για την οποία όλοι μας θα βάλουμε τον πήχη ψηλότερα.

Από σήμερα θα σταθούμε δίπλα στη νυν δημοτική αρχή με κάθε δυνατό μέσο να περάσει το νησί μας με άριστα τις εξετάσεις του καλοκαιριού.

Μία προσωπική δέσμευση : η Πρωτοβουλία Δράσης και εγώ προσωπικά θα δουλέψουμε σκληρά για να υλοποιήσουμε το σχέδιο, που παρουσιάσαμε για την ανάπτυξη της Μυκόνου και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες σας. Σε αυτή την προσπάθεια θα συμμετέχουν όλοι οι άνθρωποι της Πρωτοβουλίας Δράσης , αλλά και όσοι μπορούν και θέλουν να προσφέρουν, ανεξάρτητα από το τι υποστήριξαν στις εκλογές.

Με σταθερά βήματα, σκληρή δουλειά και με γνώμονα πάντα το καλύτερο για τον τόπο μας, επιδιώκοντας πάντα το πιο γόνιμο για το κοινό μας μέλλον.

Η Μύκονος θα κάνει μία νέα αρχή.

Η Μύκονος θα πάει ακόμα πιο ψηλά.

Κωνσταντίνος Π. Κουκάς

Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μυκόνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: